Inginerie și Management Industrial (dom. mecanic)
in cadrul Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), din Bucuresti, Muntenia
Științe Inginerești
Inginerie și management
Inginerie economică industrială
Licență
Germana
Acreditat
4 ani
IF - cu frecvență
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Inginerești, în Bucuresti
- Ingineria transporturilor şi a traficuluiFacultatea de Transporturi
- Ingineria calităţii şi siguranţei în funcţionare în electronică şi telecomunicaţii
- Ingineria mediuluiFacultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor
- Inginerie economică în activități industriale
- Ingineria și aplicațiile laserilor și acceleratorilorFacultatea de Ştiinţe Aplicate
- Maşini şi sisteme de producţieFacultatea de Inginerie Industrială și Robotică
- Modelarea şi simularea sistemelor mecanice mobileFacultatea de Inginerie Industrială și Robotică
- GeofizicăFacultatea de Geologie şi Geofizică
- Ştiinţa şi ingineria materialelor oxidice şi nanomaterialeFacultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor
Facultatea de Inginerie în Limbi Străine
Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) este o școală de ingineri în care învățământul se desfășoară integral în 3 limbi de circulație internaționala: Engleză, Franceză și Germană. Scopul Facultății de Inginerie în Limbi Străine constă în formarea de ingineri cu o solidă pregătire profesională de bază, destinați să lucreze în folosul României, asigurând interfața cu investitorii străini. De asemenea, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine este deschisă studenților străini care sunt astfel scutiți de necesitatea învățării limbii române înaintea începerii studiilor. Studiile au durată de patru ani și absolenților care au promovat examenul de diploma li se acordă o diploma de licență, recunoscută internațional.
Informatii despre Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB)
Universitatea POLITEHNICA din București este cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România. Tradițiile ei sunt legate de înființarea, în anul 1818, de către Gheorghe Lazar, a primei Școli tehnice superioare cu predare în limba română la Mănăstirea Sfantul Sava din București, care in anul 1832 este reorganizata in Colegiul de la Sfantul Sava. La 1 octombrie 1864, a fost înființată „Școala de Poduri și Șosele, Mine și Arhitectură”, care la 30 octombrie 1867 devine „Școala de Poduri, Șosele și Mine” cu durata studiilor de 5 ani. Sub conducerea lui Gheorghe Duca, la 1 aprilie 1881, instituția capată o nouă structură sub denumirea de „Școală Națională de Poduri și Șosele", iar la 10 iunie 1920 a fost înființată Școala Politehnică din București, având patru secții: Electromecanică, Construcții, Mine și Metalurgie, Secția Industrială.
Din noiembrie 1920 denumirea se schimbă în POLITEHNICA din București. La data de 3 august 1948 a fost înființat Institutul Politehnic din București, care cuprindea inițial 4 facultăți și în care, din 1950, au apărut majoritatea facultăților actuale. În baza rezoluției Senatului din noiembrie 1992, Institutul Politehnic din București a devenit Universitatea POLITEHNICA din București.