Ce este Opțiuni.ro?

Optiuni.ro este o platformă online unică în România care permite căutarea, filtrarea, si compararea programelor de studiu disponibile la universitățile românești.

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități. Pentru a face procesul de explorare a opţiunilor de studiu mai simplu pentru elevi şi studenţi, Grupul EDUCATIVA a  creat un motor de căutare și comparare ușor de folosit, care livrează informații la zi despre:

În plus, Optiuni.ro este integrat cu platforma AdmitereOnline.ro, pentru a le oferi candidaţilor posibilitatea de a se înscrie online la programele universităţilor partenere.

Platformele Optiuni.ro si AdmitereOnline.ro sunt dezvoltate de către EDUCATIVA. Dezvoltarea iniţială a Optiuni.ro s-a realizat cu cofinanţarea Uniunii Europene (prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională), în contextul proiectului Investim în viitorul tău!, selectat în cadrul Programului Operational Regional.

Despre EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de companii private și organizații non-guvernamentale ce dezvoltă activități în domeniul educațional și oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională.

logos_educativa

Grupul EDUCATIVA a luat naștere în anul 2007, dar nucleul echipei a început să se formeze încă din 2004. RIUF – Romanian International Education Fair, primul târg internațional de universități din România s-a desfășurat pentru prima dată în 2005. Doi ani mai târziu, în 2007, este creat brandul EDUCATIVA, sub egida căruia apar numeroase programe în zona educațională și în domeniul dezvoltării personale și profesionale.

Câteva luni mai târziu, ia naştere EDMUNDO, serviciul de consiliere educațională și orientare în carieră având 140 de universități partenere din întreaga lume și asistând peste 3.500 de tineri români să studieze în străinătate.

Au urmat Admitere Online (în 2010) – sistemul care vine atât în ajutorul universităților românești cât și al viitorilor studenți, facilitând procesul prin care aceștia aplică la facultate și Reviro (la sfârșitul anului 2011) – serviciul de recrutare care își dorește să readucă în România tinerii cu studii internaționale, oferindu-le oportunități de carieră în țară.

Expertiza în consiliere educațională acumulată prin intermediul EDMUNDO a fost baza dezvoltării a două alte programe: UNIVERSALIO (2011), serviciul de consiliere educațională personalizată pentru aplicarea la universități de top, oriunde în lume, și EDMERICA (2014), serviciul de consiliere educațională pentru universități din SUA.

Grupul EDUCATIVA continuă în prezent să iniţieze şi să dezvolte noi proiecte educaţionale. Printre acestea se numără Optiuni.ro şi The Entrepreneurship Academy, prima universitate antreprenorială din România. 

Datele noastre de identificare

Număr de ordine la Registrul Comertului: J29/963/2007
CUI: RO21576210
Sediu Social: Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, Nr.226A, Bl.129E, Et.2, Ap.11, Ploiești, Prahova
Punct de lucru/sediu central: București, strada Colţei, nr. 8, etaj 3, sector 3
Banca: BRD – Suc. Bratianu, București, România
Cont IBAN – RON: RO93 BRDE 410S V036 3836 4100

FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer