Geschäfts- und Industrieverwaltung – Administrarea şi ingineria afacerilor în industrie

Despre program

FILS a creat impreuna cu profesori renumiti de la TU Darmstadt, TU Braunschweig si TU Wien (in rezerva WU Wien, Universitaet Duiburg-Essen, TU Dresden) si a unor companii de renume mondial (Intel, Noerr Stiefenhofer Lutz, etc.) programul de Administrarea si Ingineria afacerilor pentru a oferi posibilitatea pregatirii de specialisti la standarde inalte cu ajutorul multiplei expertize internationale. Administrarea si Ingineria afacerilor a fost proiectat pentru inginerii care vor sa isi continue cariera profesionala si in acelasi timp sa dobandeasca expertiza in domeniul economic si de afaceri pentru a o aplica imediat in mediul de lucru.

Competente generale: Aplicarea creativa a tehnicilor de cercetare si rezolvare de probleme de management specifice mediului industrial; Redactarea de studii si rapoarte stiintifice care sa permita valorificarea cunostintelor acumulate prin diseminarea lor profesionala prin intermediul activitatii de publicare, prezentarilor orale in cadrul unor foruri stiintifice pe plan national cat si international etc. Capacitatea de a conduce grupuri de lucru si de a comunica in mediul profesional, in special in cel ingineresc si cel economic; Capacitatea de a actiona independent si creativ in vederea solutionarii problemelor din mediul industrial, de a evalua obiectiv si responsabil situatiile concrete ce pot apare, de a rezolva optim si inovativ problemele tehnice si de a comunica rezultate in mod clar si pertinent; Dezvoltarea abilitatilor de leader si disponibilitatea de a accede la sistemul de educatie continua; Dezvoltarea abiliatatilor de conducere si organizare in management-ul de proiect din domeniul industrial;

Domeniu de licenta/master
Inginerie și management
Tip program
Master
Limba de predare
Germana
Statut acreditare
Acreditat
Perioada de studii
2 ani
Forma de invatamant
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
 • Drept internaţional
 • Logistică
 • Managementul resurselor umane
 • Ecologia şi protecţia mediului
 • Antreprenoriat tehnologic sustenabil
 • Bionică
 • Managementul costurilor
 • Managementul afacerilor industriale
 • Marketingul bunurilor industriale
 • Prognoze industriale
 • Competenţe inginereşti
 • Excelenţa în afaceri
 • Management strategic
 • Simularea întreprinderii
 • Modelarea proceselor în industrie - Business Process Management
 • Energia şi mediul
 • Inovaţia şi cercetarea industrială – Managementul inovării
 • Cercetare ştiinţifică

Intra in familia Educativa

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități.
Taxă studii/an
--- lei
Taxă de înscriere
--- lei
Număr total de locuri
---
Candidați per loc
---
Locuri buget
---
Locuri taxă
---
Ultima medie (buget)
---
Ultima medie (taxă)
---
Alte programe din domeniul
Științe Inginerești, în Bucuresti

Facultatea de Inginerie în Limbi Străine

Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) este o școală de ingineri în care învățământul se desfășoară integral în 3 limbi de circulație internaționala: Engleză, Franceză și Germană. Scopul Facultății de Inginerie în Limbi Străine constă în formarea de ingineri cu o solidă pregătire profesională de bază, destinați să lucreze în folosul României, asigurând interfața cu investitorii străini. De asemenea, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine este deschisă studenților străini care sunt astfel scutiți de necesitatea învățării limbii române înaintea începerii studiilor. Studiile au durată de patru ani și absolenților care au promovat examenul de diploma li se acordă o diploma de licență, recunoscută internațional.

Splaiul Independenței nr. 313, Corp JE 105

Informatii despre Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB)

Universitatea POLITEHNICA din București este cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România. Tradițiile ei sunt legate de înființarea, în anul 1818, de către Gheorghe Lazar, a primei Școli tehnice superioare cu predare în limba română la Mănăstirea Sfantul Sava din București, care in anul 1832 este reorganizata in Colegiul de la Sfantul Sava. La 1 octombrie 1864, a fost înființată „Școala de Poduri și Șosele, Mine și Arhitectură”, care la 30 octombrie 1867 devine „Școala de Poduri, Șosele și Mine” cu durata studiilor de 5 ani. Sub conducerea lui Gheorghe Duca, la 1 aprilie 1881, instituția capată o nouă structură sub denumirea de „Școală Națională de Poduri și Șosele", iar la 10 iunie 1920 a fost înființată Școala Politehnică din București, având patru secții: Electromecanică, Construcții, Mine și Metalurgie, Secția Industrială.

Din noiembrie 1920 denumirea se schimbă în POLITEHNICA din București. La data de 3 august 1948 a fost înființat Institutul Politehnic din București, care cuprindea inițial 4 facultăți și în care, din 1950, au apărut majoritatea facultăților actuale. În baza rezoluției Senatului din noiembrie 1992, Institutul Politehnic din București a devenit Universitatea POLITEHNICA din București.

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB)
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer