Software Engineering – Ingineria sistemelor de programe

Despre program

Double degree diploma with University of Groningen (founded in 1614, Netherlands, in top 80 World Rank), Master of CS, Specialisation Software Engineering and Distributed Systems (http://www.rug.nl/masters/computing-science/programme) – Second year, up to 5 selected students from Romania can go in Groningen and obtain a double diploma from UPB and RuG. Erasmus grants available. More info: Nicolae Goga, Andrei Vasilateanu The master students have also benefited from Oracle scholarships, getting a full reduction for their Oracle certification exams and training courses. MSE at UPB is a 24-month-long program which aims at training highly qualified software engineers with a strong theoretical base and practical competences that can be made full use of both in industry and in pursuing a PhD. It promotes a project-oriented approach and demonstrates how innovative theories and technologies can be applied in practice. The goal of the program is to educate software engineers to meet the requirements of today’s software practice, in order to develop future leaders: chief engineers, head designers, software architects and principal technical officers. Graduates of the MSE program will be equiped with an advanced knowledge of the latest methods and tools for software engineering that will enable them to choose and follow an approach to software development that delivers the optimum result in terms of cost, time and software quality. At the end of the Master program they will have the skills to make an effective contribution as part of a team building software systems.

Domeniu de licenta/master
Calculatoare și tehnologia informației
Specializare
Ingineria informaţiei
Tip program
Master
Limba de predare
Engleza
Statut acreditare
Acreditat
Perioada de studii
2 ani
Forma de invatamant
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
 • Game and Interactive Simulation Systems
 • Programming Paradigms
 • Formal Models in Software Engineering
 • Technologies for Big Data Analysis
 • Model Driven Software Engineering
 • Distributed Software
 • Software Methodologies
 • Computing in the Semantic Web
 • Advanced Topics in Computer Networks
 • Software Architectures
 • Software Project Management
 • Agent-Oriented Software Engineering
 • Special Topics in Software Engineering
 • Software Testing

Intra in familia Educativa

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități.
Taxă studii/an
--- lei
Taxă de înscriere
--- lei
Număr total de locuri
---
Candidați per loc
---
Locuri buget
---
Locuri taxă
---
Ultima medie (buget)
---
Ultima medie (taxă)
---
Alte programe din domeniul
Științe Inginerești, în Bucuresti

Facultatea de Inginerie în Limbi Străine

Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) este o școală de ingineri în care învățământul se desfășoară integral în 3 limbi de circulație internaționala: Engleză, Franceză și Germană. Scopul Facultății de Inginerie în Limbi Străine constă în formarea de ingineri cu o solidă pregătire profesională de bază, destinați să lucreze în folosul României, asigurând interfața cu investitorii străini. De asemenea, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine este deschisă studenților străini care sunt astfel scutiți de necesitatea învățării limbii române înaintea începerii studiilor. Studiile au durată de patru ani și absolenților care au promovat examenul de diploma li se acordă o diploma de licență, recunoscută internațional.

Splaiul Independenței nr. 313, Corp JE 105

Informatii despre Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB)

Universitatea POLITEHNICA din București este cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România. Tradițiile ei sunt legate de înființarea, în anul 1818, de către Gheorghe Lazar, a primei Școli tehnice superioare cu predare în limba română la Mănăstirea Sfantul Sava din București, care in anul 1832 este reorganizata in Colegiul de la Sfantul Sava. La 1 octombrie 1864, a fost înființată „Școala de Poduri și Șosele, Mine și Arhitectură”, care la 30 octombrie 1867 devine „Școala de Poduri, Șosele și Mine” cu durata studiilor de 5 ani. Sub conducerea lui Gheorghe Duca, la 1 aprilie 1881, instituția capată o nouă structură sub denumirea de „Școală Națională de Poduri și Șosele", iar la 10 iunie 1920 a fost înființată Școala Politehnică din București, având patru secții: Electromecanică, Construcții, Mine și Metalurgie, Secția Industrială.

Din noiembrie 1920 denumirea se schimbă în POLITEHNICA din București. La data de 3 august 1948 a fost înființat Institutul Politehnic din București, care cuprindea inițial 4 facultăți și în care, din 1950, au apărut majoritatea facultăților actuale. În baza rezoluției Senatului din noiembrie 1992, Institutul Politehnic din București a devenit Universitatea POLITEHNICA din București.

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB)
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer