MANAGEMENT AGROTURISTIC
in cadrul Universitatea "BIOTERRA" din București, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
Formarea de specialisti de înalta calificare capabili sa utilizeze în mod eficient resursele naturale si umane în scopul implementarii si dezvoltarii metode moderne de management în alimentatie publica si agroturism, adaptate la cerintele economiei de piata. – Pregatirea specialistilor pentru insertia profesionala în activitate de conducere a întreprinderilor de turism, hoteluri, alimentatie publica ca manager în activitate de turism, sef complex hotelier si alimentatie publica, conducatori de societati comerciale, patroni (girant) în activitate hoteliera si restaurante, directori agentii de turism.
Științe Economice
Management
Management
Licență
Romana
Acreditat
3 ani
IF - cu frecvență
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Bucuresti
- Fiscalitate şi politici financiare
- Managemetul Afacerilor în ComerțFacultatea de Management Turistic şi Comercial
- Finanțe și Bănci (IFR)
- Managementul resurselor umaneFacultatea de Management
- Marketingul şi managementul serviciilorFacultatea de Ştiinţe Economice
- Contabilitate şi informatică de gestiune
- Economia comerţului, turismului şi serviciilorFacultatea de Drept şi Ştiinţe Economice – Târgu Jiu
- Managementul strategic al organizațieiFacultatea de Ştiințe Juridice
- Economia comerţului, turismului şi serviciilor IFRFacultatea de Economia Turismului Intern şi Internaţional
Facultatea de Management Agroturistic
Informatii despre Universitatea "BIOTERRA" din București
UNIVERSITATEA BIOTERRA este prima si singura universitate cu specializari "unicat" in domeniile managementului agroturistic, politiei fitosanitare si zooveterinare, care ulterior au fost preluate si de universitati de stat, unde se afla in stadiul de autorizare provizorie.
Toate realizarile in plan didactic si stiintific au la baza o abordare reala si dinamica a necesarului de resurse umane cu pregatire superioara in domeniul vast al alternativelor necesare proceselor agro-alimentare, controlului si legislatiei din domeniile de competenta.