Domeniu de licenta/master
Contabilitate
Tip program
Master
Limba de predare
Romana
Statut acreditare
Acreditat
Perioada de studii
2 ani
Forma de invatamant
IF - cu frecvență

Intra in familia Educativa

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități.
Taxă studii/an
--- lei
Taxă de înscriere
--- lei
Număr total de locuri
---
Candidați per loc
---
Locuri buget
---
Locuri taxă
---
Ultima medie (buget)
---
Ultima medie (taxă)
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Pitesti

Facultatea de Finanţe – Contabilitate

Facultatea Finanţe-Contabilitate Piteşti a fost autorizată să funcţioneze prin hotărârea Consiliului Naţional de Evaluare Academică şi Acreditare din 5.07.1999. În perioada scursă de la înfiinţare, Facultatea de Finanţe-Contabilitate cu cele două specializări Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi Finanţe - Bănci, prin numărul de studenţi înscrişi la examenul de admitere, a dovedit faptul că cerinţa de cadre cu pregătire economică superioară în judeţul Argeş şi în cele limitrofe este un fenomen permanent şi în continuă creştere. Totodată, s-a demonstrat capacitatea corpului profesoral al facultăţii de a asigura pregătirea studenţilor la disciplinele de specialitate pentru sectorul contabil, bancar şi financiar.

Calea Bascovului, nr. 2A, Piteşti, România

Informatii despre Universitatea "Constantin Brâncoveanu" din Pitești

Universitatea funcţionează în trei campusuri universitare situate în oraşele Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Brăila şi are sediul central în municipiul Piteşti. În prezent, oferă programe de studiu în management şi business administration, marketing, economie, afaceri internaţionale, finanţe, contabilitate, drept, relaţii internaţionale şi studii europene, ştiinţe ale comunicării, ştiinţe administrative, asistenţă socială. Cursurile de masterat oferă specializare în domeniile management, marketing, contabilitate şi ştiinţele comunicării. Universitatea Constantin Brâncoveanu este membră a European Network For Business Studies and Languages (SPACE), alături de alte 91 de universităţi din 25 de ţări, precum şi a Asociaţiei Internaţionale a Universităţilor, organizaţie mondială cu sediul la Paris, ce reuneşte instituţii de învăţământ superior din Europa, America, Africa, Asia şi Australia.
Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Constantin Brâncoveanu" din Pitești
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer