Psihologie (ID)
in cadrul Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
Programul de studii universitare de licenţă Psihologie oferă cursuri şi seminarii ce dezvoltă competenţele legate de arii problematice generale şi specifice în domenii precum: studiul comportamentului uman; procesele mentale; fenomenele psihosociale; psihoterapia; psihanaliza; analiza tranzacţională; creativitatea; psihologia personalităţii; psihologia vârstelor; psihologia dezvoltării; psihologia familiei; psihosexologie; psihologia muncii; psihologia învăţării; studiul experimental al diferitelor abilităţi mentale; efectuarea de testări şi evaluări psihologice în diferite paliere ale pieţei muncii; consilierea psihologică în alegerea formării educaţionale corespunzătoare intereselor şi aptitudinilor; dezvoltarea carierei.
Științe Sociale și Psihologie
Psihologie
Psihologie
Licență
Romana
Autorizat
3 ani
ID - la distanță
Cursuri pe care le vei parcurge
- Fundamentele psihologiei
- Istoria psihologiei
- Metodologia cercetarii psihologice
- Psihologia educatiei
- Informatica aplicata in psihologie
- Limba engleza
- Fundamentele psihologiei
- Metodologia cercetarii psihologice
- Statistica aplicata in psihologie
- Istoria psihologiei
- Introducere in neurostiinte
- Psihologia dezvoltarii
- Limba engleza
- Limba engleza
- Educatie fizica
- Etnopsihologie
- Abilitati academice
- Psihologia personalitatii
- Bazele teoretice ale evaluarii psihologice
- Psihologia dezvoltarii
- Psihologie sociala
- Testare psihologica
- Practica de specialitate
- Psihologie experimentala
- Psihologie sociala
- Psihologie cognitiva
- Testare psihologica
- Practica de specialitate
- Psihologie interculturala
- Psihologia familiei
- Psihologia creativitatii
- Etica aplicata in psihologie
- Psihoterapii (teorii experentiale si transpersonale)
- Testare psihologica (psihodiagnoza personalitatii)
- Psihologie clinica
- Practica de specialitate
- Psihologia muncii
- Consiliere psihoeducationala si a carierei
- Defectologie si logopedie
- Psihologie organizationala si manageriala
- Documentare si practica de cercetare
- Psihologie judiciara
- Psihologie militara
- Limba engleza
- Limba engleza
- Neurostiinte cognitive si clinice
- Psihiatrie
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Sociale și Psihologie, în Bucuresti
- Educaţia timpurie şi învăţământ primar (interdisciplinar în domeniul Ştiinţe ale educaţiei)Facultate de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei
- Managementul formării psihologilor în psihologia muncii, transporturilor și serviciilorFacultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei
- Prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguriFacultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială
- Grupuri de risc și servicii sociale de suportFacultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială
- Cercetare Sociologică AvansatăFacultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială
- Dezvoltare, cooperare internaţională şi ajutor umanitarDepartamentul Relații Internaționale și Integrare Europeană
- Sociologie și managementul îmbătrâniriiFacultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială
- Tehnici de comunicare şi influenţă psihosocialăFacultatea de Psihologie
- PsihologieFacultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei
Suntem pregătiți și bucuroși să te însoțim în experiențe de învățare semnificative, care îți vor dezvălui o lume fascinantă, încă puțin cunoscută, plină de oportunități și provocări. Psihologia și Științele Educației nu sunt doar două domenii de studiu, în cadrul cărora oferim o varietate de programe (licență, master, doctorat, postuniversitare), ci ele reprezintă forțe ale schimbării și dezvoltării sănătoase a oamenilor și a societății. Aici vei învăța cum să îți valorifici mintea, cum să te cunoști pe tine și să-i înțelegi pe ceilalți, cum poți să devii valoros prin educație și cum poți adăuga valoare celor din jur. Poți deveni, împreună cu noi, parte a unei echipe care crede în puterea fiecăruia de a schimba lumea... câte puțin, în fiecare zi...
Suntem o facultate dinamică, cu multe proiecte, cu un staff academic prestigios și cu studenți de foarte bună calitate, cu multe relații de parteneriat la nivel național și internațional. Suntem o facultate conectată la piața muncii, pentru că ne modelăm programele de studiu astfel încât să acoperim zonele în expansiune și să putem asigura competențele necesare ocupării unor joburi frumoase și bine retribuite. Suntem o facultate mare, pentru că avem peste 3.500 de studenți ai noștri, la care se adaugă mai bine de 5.000 din întreaga universitate care aleg să facă și pregătirea psihopedagogică pentru a obține certificatul de profesor.
În plus, avem două sedii în București și două filiale în țară (Buzău și Focșani), unde oferim spații generoase și bine dotate pentru învățare. În fine, suntem o facultate valoroasă, pentru că nu oferim doar specializări pentru a ocupa mai târziu un job, ci îi învățăm pe studenți să se înțeleagă mai bine pe ei și lumea în care trăiesc.
Informatii despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti
Inspirat de modelul iconicei Universităţi Harvard din Statele Unite, Prof.univ.dr. Aurelian Gh. Bondrea a proiectat, iniţiat, organizat şi condus Universitatea Spiru Haret, începând cu19 ianuarie 1991. Acestuia i s-au alăturat 32 de oameni de o deosebită valoare intelectuală şi morală, ca membri fondatori.
Universitatea Spiru Haret a aderat la idealurile și principiile înscrise în Magna Charta Universitatum, adoptată la Bologna în anul 1988, acționând pentru transpunerea, în spațiul învățământului superior și al cercetării științifice, a reglementărilor, normelor și valorilor promovate în cadrul Procesului Bologna.
Instituția de învățământ are 14 facultăţi cu 60 programe de licență, 40 programe de masterat; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.
Strategia de dezvoltare a universității s-a axat pe investiţii în resurse moderne de predare-învăţare, pe dezvoltarea unei baze materiale complexe, pe facilitarea accesului la educaţie, pe orientarea către o cultură organizaţională pro-calitate, pe cooperare academică şi pe centrarea educaţiei pe student, în scopul de a oferi societăţii româneşti o alternativă viabilă pentru învăţământul de stat.
De-a lungul timpului, universitatea a cunoscut o evoluţie remarcabilă nu doar pe plan naţional, ci şi ca parte a reţelei academice globale. Implicarea în proiecte, manifestări culturale şi ştiinţifice internaţionale dedicate progresului învăţământului universitar la nivel mondial, cooperarea cu organizaţii din toată lumea, construirea de rapoarte pozitive cu numeroase entităţi de elită din domeniul educaţional au fost doar câteva dintre obiectivele strategice stabilite şi îndeplinite cu succes de Universitatea Spiru Haret în spiritul internaţionalizării.