Managementul strategic al organizației
in cadrul Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
În cadrul programului masteral Managementul strategic al organizației, participanții vor studia discipline referitoare la strategia și managementul strategic al organizației, modelarea managerială, analiza mediului extern al organizației, analiza internă a organizației etc.
În etapa de tranziție la economia de piață, care duce inevitabil la transformări
în ceea ce privește societatea comercială, managerul este cel care trebuie să gândească și să pună în aplicare o strategie care să răspundă acestui proces.
Ca urmare a absolvirii masteratului, participanții își vor însuși abilități pentru analiza și diagnoza, vor putea identifica mai ușor alternativele, vor monitoriza acțiunile unei organizații, vor putea să se adapteze mai ușor la o situație etc.
Oportunități de carieră
Consultant în management, manager proiect, manager marketing, manager general etc.
Științe Economice
Management
Management
Master
Romana
Acreditat
2 ani
IF - cu frecvență
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Bucuresti
- Contabilitate şi informatică de gestiuneFacultatea de Ştiinţe Economice
- Contabilitate şi informatică de gestiune (ID)
- Finante si BanciFacultatea de Ştiinţe Economice
- Marketing strategicFacultatea de Marketing
- Finanţe publice şi politici fiscale naţionale şi comunitareFacultatea de Ştiinţe Economice
- Leadership și managementul resurselor umaneFacultatea de Ştiinţe Economice
- Managementul financiar-contabil şi auditul afacerilorFacultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice – extensie Constanța
- Afaceri internaționale IFRFacultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar – Bancare Interne şi Internaţionale
- Management financiar – contabil
Facultatea de Ştiințe Juridice
Dovada înaltului nivel al cercetării ştiinţifice precum şi a importantelor relaţii internaţionale întreţinute de Facultatea de Ştiințe Juridice, este conferinţa internaţională organizată împreună cu Universitatea din Viena în perioada 12-15 septembrie 2012 privind recodificarea dreptului privat în Europa. Este cea mai importantă conferinţă internaţională organizată în ultimii ani în România, cu participarea a peste 30 de profesori din 20 de ţări europene printre care se remarcă dl. prof. univ. dr. Rudolf Welser (Universitatea din Viena), Christiane Wendehorst (din conducerea Institutului European de Drept de la Bruxelles), prof. univ. dr. Tatjana Josipovic (Universitatea din Zagreb), dr. Nikolaus Michaleck (preşedintele Uniunii juriştilor din Austria, fost ministru al Justiţiei). Studenţilor care s-au remarcat în activitatea de cercetare ştiinţifică li s-a asigurat participarea la manifestări academice pe plan naţional şi internaţional. Facultatea are o infrastructură didactică şi de cercetare ştiinţifică ce se ridică la standardele europene, cuprinzând laboratoare de criminalistică şi de limbi moderne, centrul de informare integrare europeană, cabinetul pentru protecţia drepturilor omului, laboratorul de informatică juridică şi de drept informatic, Biblioteca Centrală Universitară ”Tudor Arghezi”, spaţiile aferente pregătirii studenţilor în cadrul FEDE (Federaţia Europeană a Şcolilor Superioare), săli cu câte 12 calculatoare/sală, cu acces permanent la internet.Informatii despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti
Inspirat de modelul iconicei Universităţi Harvard din Statele Unite, Prof.univ.dr. Aurelian Gh. Bondrea a proiectat, iniţiat, organizat şi condus Universitatea Spiru Haret, începând cu19 ianuarie 1991. Acestuia i s-au alăturat 32 de oameni de o deosebită valoare intelectuală şi morală, ca membri fondatori.
Universitatea Spiru Haret a aderat la idealurile și principiile înscrise în Magna Charta Universitatum, adoptată la Bologna în anul 1988, acționând pentru transpunerea, în spațiul învățământului superior și al cercetării științifice, a reglementărilor, normelor și valorilor promovate în cadrul Procesului Bologna.
Instituția de învățământ are 14 facultăţi cu 60 programe de licență, 40 programe de masterat; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.
Strategia de dezvoltare a universității s-a axat pe investiţii în resurse moderne de predare-învăţare, pe dezvoltarea unei baze materiale complexe, pe facilitarea accesului la educaţie, pe orientarea către o cultură organizaţională pro-calitate, pe cooperare academică şi pe centrarea educaţiei pe student, în scopul de a oferi societăţii româneşti o alternativă viabilă pentru învăţământul de stat.
De-a lungul timpului, universitatea a cunoscut o evoluţie remarcabilă nu doar pe plan naţional, ci şi ca parte a reţelei academice globale. Implicarea în proiecte, manifestări culturale şi ştiinţifice internaţionale dedicate progresului învăţământului universitar la nivel mondial, cooperarea cu organizaţii din toată lumea, construirea de rapoarte pozitive cu numeroase entităţi de elită din domeniul educaţional au fost doar câteva dintre obiectivele strategice stabilite şi îndeplinite cu succes de Universitatea Spiru Haret în spiritul internaţionalizării.