Management în alimentație publică și agroturism
Despre program
Programul de studii master „Management în alimentație publică și agroturism” are ca obiectiv principal pregătirea de specialiști în:
- Proiectarea unor pensiuni rurale și ferme agroturistice;
- Valorificarea producției agricole nepoluate prin turism rural;
- Elaborarea de strategii pentru dezvoltarea turismului durabil în spațiul rural;
- Asigurarea utilizării raționale a resurselor alimentare în funcție de raportul calitate-normă;
- Managementul unităților de alimentație publică și în pensiunile rurale;
- Accesarea fondurilor structurale comunitare.
Științe Agricole
Inginerie şi management în agricultură și dezvoltare rurală
Master
Romana
Acreditat
2 ani
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
- Economia turismului
- Dezvoltare durabilă
- Marketing în turism
- Alimentaţie publică
- Managementul afacerilor în turism şi alimentaţie publică
- Tehnici de negociere şi promovare în turism
- Economia serviciilor
- Managementul procesării produselor agroalimentare
- Tehnici de vânzare şi merchandising
- Legislaţie în alimentaţie publică
- Expertiza merceologică în turism şi alimentaţie publică
- Managementul proiectelor în turism şi alimentaţie publică
- Destinaţii turistice internaţionale
- Resurse turistice
- Politici macroeconomice înternaţionale în turism şi servicii
- Etică şi intergitate academică
- Practică de specialitate
- Cercetare ştiinţifică
- documentare şi întocmire lucrare de disertaţie
- Susţinerea lucrării de disertaţie
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Agricole, în Timisoara
- Tehnologii in sistemele ecobiologice horticoleFacultatea de Horticultură şi Silvicultură
- Controlul şi expertiza produselor alimentareFacultatea de Inginerie Alimentară
- Agricultura ecologicaFacultatea de Agricultură
- Extracte şi aditivi naturali alimentariFacultatea de Inginerie Alimentară
- Management în alimentație publică și agroturismFacultatea de Management și Turism Rural
- Tehnici in proiectarea si amenajarea peisajuluiFacultatea de Horticultură şi Silvicultură
- Protecția consumatorului și a mediuluiFacultatea de Inginerie Alimentară
- Gestiunea mediului si resurselor naturaleFacultatea de Agricultură
- Sisteme de Procesare Ecologică Multifuncţională Integrată a Principiilor Bioactive Naturale (S.P.E.)Facultatea de Inginerie Alimentară
Facultatea de Management și Turism Rural
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara are misiunea: De a forma specialişti, care să se poată integra rapid într-un mediu concurenţial, printr-o mare capacitate de adaptare la competiţie, schimbare şi inovaţie didactică; De cercetare ştiinţifică în domeniul dezvoltării rurale, la nivelul performanţelor contemporane, prin realizarea de proiecte ştiinţifice de mare interes şi înscrierea universităţii în circuitul internaţional de valori; De consultanţă prin intermediul extensiei universitare.
Informatii despre Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I Al României” din Timişoara
Universitate de referință în partea de vest a României, USAMVBT oferă o varietate de specializări academice agronomice în cadrul a 6 facultăți: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură și Silvicultură, Facultatea de Management Agricol, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Tehnologia Produselor Agroalimentare, Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii.
Universitatea se mândrește cu un modern campus universitar, care a fost conceput ca un complex de clădiri – spații de învățământ, laboratoare pentru cercetare ştiinţifică, spaţii şi terenuri pentru activitatea de microproducţie şi producţie agroalimentară, localuri sociale: cămine, cantină, suprafeţe pentru activităţi sportive şi recreative. Studenții au la dispoziție spații modernizate recent, amfiteatre, laboratoare, săli de curs și seminar. Practica studenților din universitate se desfășoară la Stațiunea didactică, în Clinicile veterinare, la Stațiunea tinerilor naturaliști, precum și la firme de profil. Structura spațiilor de învățământ însumează 15.630 m² suprafață utilă și 25.370 m² suprafață desfășurată. USAMVBT oferă studenților un număr de 1.630 locuri în 5 cămine studențești. Camerele, amenajate cu mobilier modern, oferă conectare gratuită la Internet. Cantina studențească, cu un număr de 450 locuri si o suprafață de 1.589 m², este considerată una dintre cele mai moderne si frumoase din țară.
Universitatea şi-a lărgit continuu aria de colaborare cu unităţi de cercetare şi învăţământ din ţară şi mai ales din străinătate, având la această dată relaţii cu universităţi din peste 15 ţări.