Controlul şi expertiza produselor alimentare
Științe Agricole
Ingineria produselor alimentare
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Licență
Romana
Autorizat
4 ani
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
- Matematică și statistică aplicată
- Chimie anorganică și analitică
- Fizică aplicată
- Informatică aplicată și grafică asistată pe calculator
- Microbiologie generală
- Igiena societăților agroalimentare
- Ecologie și protecția mediului
- Economie
- politici și strategii globale de securitate alimentară
- Limbi străine I/II
- Educație fizică
- Chimie organică
- Chimie fizică și coloidală
- Biochimie
- Operații unitare în industria alimentară
- Biotehnologii
- Microbiologia alimentelor
- Principiile nutriției
- Elemente de inginerie mecanică
- Elemente de inginerie electrică
- Norme și tehnici de agricultură ecologică
- Principii și metode de conservare
- Utilaje în industria alimentară
- Tehnologia procesării produselor de origine vegetală
- Tehnologia procesării produselor de origine animală
- Siguranța alimentelor
- Inspecție și legislație sanitar-veterinară
- Producerea
- legislația semințelor și norme de carantină fito sanitare
- Ambalaje și design în industria alimentară
- Managementul și marketingul produselor alimentare și al protecției consumatorului
- Boli transmise prin alimente
- Autentificarea alimentelor și decelarea falsificărilor
- Controlul și expertiza produselor alimentare
- Igienă și protecția muncii
- Metode de laborator pentru asigurarea calității alimentelor
- Aditivi alimentari și adaosuri nutritive
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Agricole, în Bucuresti
- Biotehnologii agricoleFacultatea de Biotehnologii
- Tehnologii speciale în industria alimentarăFacultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere
- Agribusiness (IFR)Facultatea de Management
- Biotechnology and entrepreneurshipFacultatea de Biotehnologii
- Ingineria produselor alimentareFacultatea de Ingineria Produselor Alimentare
- Managementul și expertiza fondului funciarFacultatea de Agricultură
- Management of Rural Hospitality IndustryFacultatea de Management
- Protecția consumatorului și a mediuluiFacultatea de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare
- Controlul şi expertiza produselor alimentareFacultatea de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare din Slobozia
Facultatea de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare din Buzău
Are ca scop pregatirea specialistilor pentru integrarea profesionala in firmele de profil pe intreg lantul producerii alimentelor in conditii de sanietate, in conformitate cu normele U.E., precum si a comercializarii acestora in vederea respectuarii sigurantei alimentare a populatiei.
Informatii despre Universitatea "BIOTERRA" din București
UNIVERSITATEA BIOTERRA este prima si singura universitate cu specializari "unicat" in domeniile managementului agroturistic, politiei fitosanitare si zooveterinare, care ulterior au fost preluate si de universitati de stat, unde se afla in stadiul de autorizare provizorie.
Toate realizarile in plan didactic si stiintific au la baza o abordare reala si dinamica a necesarului de resurse umane cu pregatire superioara in domeniul vast al alternativelor necesare proceselor agro-alimentare, controlului si legislatiei din domeniile de competenta.