Resurse umane
in cadrul Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
Programul de studii Resurse umane are drept obiectiv acela de a asigura studenţilor cunoştinţele fundamentale şi de specialitate, precum şi competenţele necesare practicării profesiilor specifice domeniului Resurse umane, la standarde de calitate înalte, adaptate la dinamica pieţei muncii şi în acord cu evoluţia cercetării ştiinţifice în plan naţional şi european.
Oportunităţi de carieră:
Ca absolvent al specializării Resurse umane poţi deveni: Analist de mediu; Analist piaţa muncii; Asistent de cercetare în sociologie; Analist recrutare/integrare salariaţi; Cercetător de dezvoltare comunitară; Consilier forţă de muncă şi şomaj; Consilier orientare privind cariera; Consultant reconversie-mobilitate personal; Evaluator de competenţe profesionale; Referent de specialitate forţă de muncă şi şomaj; Sociolog; Specialist relaţii sociale; Specialist resurse umane; Specialist în recrutare; Specialist în relaţii de muncă etc.
Romana
Autorizat
3 ani
IF - cu frecvență
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Umaniste, în Bucuresti
- ItalianăFacultatea de Limbi şi Literaturi Străine
- Studii medievaleFacultatea de Istorie
- Philosophy, Politics And Economics (PPE)Facultatea de Filosofie
- FilosofieFacultatea de Filosofie
- Traducere specializată și studii terminologiceFacultatea de Limbi şi Literaturi Străine
- Engleză (avansaţi)Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine
- Istoria artei şi filosofia culturiiFacultatea de Filosofie
- RusăFacultatea de Limbi şi Literaturi Străine
- Limbi moderne aplicateFacultatea de Relaţii Economice Internaţionale
Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane
Misiunea Facultății de Științe Socio-Umane este aceea de educație și cercetare, urmărind prin interdisciplinaritate să ofere viitorilor absolvenți un cadru de pregătire bazat pe cunoaștere și competență. Facultatea de Științe Socio-Umane a fost înființată prin Hotărârea de Guvern nr. 410 din 25 aprilie 2002 și funcționează începând cu data de 1 octombrie 2002. În componența ei se regăsesc 4 domenii de licență acreditate: Istorie, Psihologie, Jurnalism, Relații internaționale și studii europene. Procesul Bologna este asigurat în continuarea studiilor prin intermediul a 4 programe de masterat, acreditate și prin dezvolatarea altora noi. Urmând misiunea de educație și cercetare Facultatea de Științe Socio-Umane caută în permamență să-și adapteze oferta educațională – prin discipline noi și schimburi interacademice - și profesională – prin cadre didactice și de cercetare de prestigiu.
Informatii despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti
Inspirat de modelul iconicei Universităţi Harvard din Statele Unite, Prof.univ.dr. Aurelian Gh. Bondrea a proiectat, iniţiat, organizat şi condus Universitatea Spiru Haret, începând cu19 ianuarie 1991. Acestuia i s-au alăturat 32 de oameni de o deosebită valoare intelectuală şi morală, ca membri fondatori.
Universitatea Spiru Haret a aderat la idealurile și principiile înscrise în Magna Charta Universitatum, adoptată la Bologna în anul 1988, acționând pentru transpunerea, în spațiul învățământului superior și al cercetării științifice, a reglementărilor, normelor și valorilor promovate în cadrul Procesului Bologna.
Instituția de învățământ are 14 facultăţi cu 60 programe de licență, 40 programe de masterat; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.
Strategia de dezvoltare a universității s-a axat pe investiţii în resurse moderne de predare-învăţare, pe dezvoltarea unei baze materiale complexe, pe facilitarea accesului la educaţie, pe orientarea către o cultură organizaţională pro-calitate, pe cooperare academică şi pe centrarea educaţiei pe student, în scopul de a oferi societăţii româneşti o alternativă viabilă pentru învăţământul de stat.
De-a lungul timpului, universitatea a cunoscut o evoluţie remarcabilă nu doar pe plan naţional, ci şi ca parte a reţelei academice globale. Implicarea în proiecte, manifestări culturale şi ştiinţifice internaţionale dedicate progresului învăţământului universitar la nivel mondial, cooperarea cu organizaţii din toată lumea, construirea de rapoarte pozitive cu numeroase entităţi de elită din domeniul educaţional au fost doar câteva dintre obiectivele strategice stabilite şi îndeplinite cu succes de Universitatea Spiru Haret în spiritul internaţionalizării.