Protecția consumatorului și a mediului
in cadrul Universitatea "BIOTERRA" din București, din Bucuresti, Muntenia
Științe Agricole
Ingineria produselor alimentare
Protecția consumatorului și a mediului
Licență
Romana
Autorizat
4 ani
IF - cu frecvență
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Agricole, în Bucuresti
- Biosecuritatea produselor alimentareFacultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere
- Inspecție, expertiză și legislație în siguranța alimentelor, protecția consumatorului și protecția mediuluiFacultatea de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare
- Protecția agroecosistemelor și expertiză fitosanitarăFacultatea de Agricultură
- SilviculturăFacultatea de Agricultură
- Management of Rural Hospitality IndustryFacultatea de Management
- Managementul conservării biodiversitățiiFacultatea de Horticultură
- Tehnologii speciale în industria alimentarăFacultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere
- Management în agroturism şi alimentaţie publică (IFR)Facultatea de Management
- Biotehnologie și siguranță alimentarăFacultatea de Biotehnologii
Facultatea de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare
Această facultate are ca scop pregatirea specialistilor pentru integrarea profesionala in firmele de profil pe intreg lantul producerii alimentelor in conditii de sanietate, in conformitate cu normele U.E., precum si a comercializarii acestora in vederea respectuarii sigurantei alimentare a populatiei.
Informatii despre Universitatea "BIOTERRA" din București
UNIVERSITATEA BIOTERRA este prima si singura universitate cu specializari "unicat" in domeniile managementului agroturistic, politiei fitosanitare si zooveterinare, care ulterior au fost preluate si de universitati de stat, unde se afla in stadiul de autorizare provizorie.
Toate realizarile in plan didactic si stiintific au la baza o abordare reala si dinamica a necesarului de resurse umane cu pregatire superioara in domeniul vast al alternativelor necesare proceselor agro-alimentare, controlului si legislatiei din domeniile de competenta.