Modelarea, Proiectarea și Managementul Sistemelor Software

Domeniu de licenta/master
Informatică
Specializare
Informatică
Tip program
Master
Limba de predare
Romana
Statut acreditare
Acreditat
Perioada de studii
2 ani
Forma de invatamant
IF - cu frecvență

Intra in familia Educativa

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități.
Taxă studii/an
--- lei
Taxă de înscriere
--- lei
Număr total de locuri
---
Candidați per loc
---
Locuri buget
---
Locuri taxă
---
Ultima medie (buget)
---
Ultima medie (taxă)
---
Alte programe din domeniul
Științe Exacte, în Pitesti

Facultatea de Matematică-Informatică

Facultatea de Matematică-lnformatică promovează valori ale ştiinţei şi culturii universale, în special ale ştiinţelor matematice şi informatice, asumându-şi următoarele misiuni didactice şi de cercetare: • asigurarea pentru fiecare program de studiu a unor planuri de învăţământ şi programe analitice adecvate, care să permită recunoaşterea competenţelor obţinute, atât în ţară cât şi în străinătate; • pregătirea de specialişti de performanţă care să fie capabili să asigure dezvoltarea Societăţii Informaţionale în România în contextul competiţiei din Comunitatea Europeană; • participarea la programe europene de mobilitate a studenţilor şi a cadrelor didactice; • formarea de specialişti cu înaltă calificare în domeniile informaticii şi matematicii, la un nivel compatibil cu cel din UE, cât şi cadre didactice necesare învăţământului matematic şi informatic; • pregătirea psiho-pedagogică şi metodică adecvate pentru exercitarea funcţiei de profesor în învăţământul preuniversitar şi universitar.

Str. Târgul din Vale, nr. 1, Argeș, România, 110040

Informatii despre _Universitatea din _Piteşti [old]

Universitatea din Pitești este o instituție de învățământ și de cercetare, având ca scop formarea de specialiști în domeniile de învățământ universitar tradițional, învățământ tehnic, învățământ economic, juridic și administrativ, învățământ teologic, educație fizică și sport si abordarea unor teme de cercetare științifică de interes național și internațional.

Universitatea din Piteşti este o instituţie de învăţământ superior de stat, acreditată, cu personalitate juridică. Are caracter nonprofit, este apolitică şi dispune de autonomie academică în conformitate cu prevederile legale în vigoare, fiind parte a sistemului naţional de învăţământ superior.

Învăţământul superior de stat din Piteşti a luat fiinţă în anul 1962, sub denumirea de Institutul Pedagogic Piteşti, cu trei facultăţi: Filologie, Matematică şi Ştiinţele Naturii. În anul 1969, odată cu dezvoltarea industriei constructoare de maşini, în judeţul Argeş se înfiinţează şi Institutul de Subingineri, subordonat Institutului Politehnic Bucureşti. Cele două institute fuzionează în anul 1974 sub denumirea de Institutul de Învăţământ Superior Piteşti care, prin Ordinul Ministrului Învăţământului nr.4.894 /23.03.1991, a devenit Universitatea din Piteşti.

In decursul timpului, Universitatea din Pitești a devenit o instituţie emblematică pentru învățământul românesc. Cu peste 50 de ani de activitate in învățământul superior, Universitatea din Piteşti isi urmeaza cu succes misiunea de a forma specialişti cu pregătire superioară pentru învăţământ, ştiinţă, cultură, activităţi economice şi sociale, competenţi şi competitivi pe piaţa muncii din ţară şi străinătate, răspunzând cerințelor societăţii contemporane.

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Pitești Str. Târgul din Vale, nr. 1, Argeș, România, 110040
Informații de acreditare și contact pentru _Universitatea din _Piteşti [old]
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer