Managementul securității mediului și siguranța alimentară
in cadrul Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, din Suceava, Moldova
Științe Inginerești
Inginerie şi management în agricultură și dezvoltare rurală
Master
Romana
Acreditat
2 ani
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
- Metode moderne de analiza instrumentala (I)
- Auditarea
- certificarea si gestionarea costurilor calitatii
- Bazele cercetarii si inventica
- Contaminanti ai alimentelor
- Sisteme integrate de protectie a plantelor
- Metode moderne de analiza instrumentala (II) Metode moderne de control microbiologic al alimentelor
- Evaluarea ciclului de viata a produselor
- Legislatia securitatii mediului
- Tehnici de documentare si comunicare stiintifica
- Etica si integritate academica
- Incrediente functionale
- Managementul calitatii totale
- Management antreprenorial
- Sisteme de monitorizare a mediului (optional)
- Ape tehnologice si ape reziduale (optional)
- Deseuri in industria alimentara (optional)
- Metode moderne de decontaminare a mediului (optional)
- Practica profesionala
- Practica pentru elaborarea lucrarii de disertatie
- Elaborare lucrare de disertatie
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Inginerești, în Suceava
- Tehnici avansate în mașini și acționări electriceFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Rețele de calculatoare și comunicațiiFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Știința și ingineria calculatoarelorFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Ingineria și managementul calității, sănătății și securității în muncăFacultatea de Inginerie Mecanică
- CalculatoareFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Tehnologia construcţiilor de maşiniFacultatea de Inginerie Mecanică
- Inginerie mecanicaFacultatea de Inginerie Mecanică
- Expertiză tehnică, evaluare economică și managementFacultatea de Inginerie Mecanică
- MecatronicăFacultatea de Inginerie Mecanică
Facultatea de Inginerie Alimentară
Facultatea de Inginerie Alimentară s-a înfiinţat în 2002 pe structura Colegiului Universitar Tehnic, continuând tradiţia învăţământului cu profil alimentar care funcţionează în Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava din 1977. În prezent facultatea funcţionează cu 11 programe de studii adaptate la cerinţele pieţii forţei de muncă şi racordate la principiile şi normele valabile în domeniul producţiei şi controlului alimentelor.
Informatii despre Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava
Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), ce a luat în titulatura sa oficială numele domnitorului Ştefan cel Mare, a fost înființată în 1990 ca urmare a Hotărârii Guvernului României de a tranforma Institutul Pedagogic de la Suceava, ce funcționa încă din 1963 pe meleagurile bucovinene, într-o universitate cu drepturi depline.
Din punct de vedere al facilităților USV oferă studenţilor săi o bază materială cu spaţii de învăţământ moderne, laboratoare pentru studiu şi aplicaţii, o bibliotecă proprie reorganizată cu un fond de carte de peste 275.000 de exemplare, un auditorium cu 240 locuri, o nouă aulă universitară, un teren de sport de 2400 mp şi pistă de alergare acoperite, o sală de sport complet renovată, un Complex de Nataţie şi Kinetoterapie la standarde europene, cămine studenţeşti și multe altele.
Universitatea „Ştefan cel Mare”din Suceava este nu numai o oglindă a societăţii româneşti care doreşte să progreseze, dar şi blazonul de nobleţe al Bucovinei, înglobând valorile perene ale culturii şi civilizaţiei acestui colţ de ţară.