Managementul integrat al afacerilor
in cadrul Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
Scopul programului de studii universitare de masterat Managementul Integrat al Afacerilor este dezvoltarea de competenţe profesionale și transversal pentru viitorii specialiști în management, prin instruirea și formarea acestora în domeniul conducerii integrate a afacerilor la nivelul exigențelor europene.
Competenţele profesionale dobândite în urma acestui program de masterat sunt: abordarea integrată a managementului afacerilor din multiple perspective: al nivelurilor de management (strategic, nivel mediu şi operaţional), al resurselor umane, informaţionale şi de cunoştinţe, comunicaţionale, financiar-contabile, logistice, etc., dezvoltareacompetenţelor de cercetare ştiinţifică prin utilizarea metodelor şi tehnicilor avansate de management integrat al afacerilor, inclusive prin management de proiect, elaborarea şi implementarea sistemului managerial integrat al firmei şi a subsistemelor sale (alocare şi realocare de resurse şi activităţi), analiza riscurilor specific activităţii antreprenoriale, necesară elaborării şi fundamentării studiilor de fezabilitate, în cadrulprogramelor de management şi marketing ale firmelor, utilizarea într-o manieră integrată a bazelor de date şi a sistemelor informatice aferente, în asistarea deciziei managerial şi dezvoltarea afacerilor electronice, administrarea firmelor prin utilizarea de strategii managerial modern şi aplicarea politicilor financiar-contabile.
Științe Economice
Management
Management
Master
Romana
Acreditat
2 ani
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
- Metodologia cercetării in domeniul științelor economice
- Management strategic
- Economie manageriala
- Managementul integrat al resurselor umane
- Etică și integritate academica
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Bucuresti
- Managemetul Afacerilor în Comerț IFRFacultatea de Management Turistic şi Comercial
- Excelență în Business și Servicii (în limba engleză)Facultatea de Business şi Turism
- Marketing şi comunicare în afaceriFacultatea de Marketing
- Economia comerţului, turismului şi serviciilorFacultatea de Management-Marketing
- Computer Science for EconomicsFacultatea de Informatică Managerială
- Audit intern în sistemul public şi privatFacultatea de Ştiințe Juridice
- Managementul serviciilor de sănătateFacultatea de Management
- Administrarea afacerilor IDFacultatea de Ştiinţe Economice
- Afaceri internaţionaleFacultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar – Bancare Interne şi Internaţionale
Facultatea de Ştiinţe Economice
Facultatea de Ştiințe Economice reprezintă o structură didactico-științifică și administrativă a Universității „1 Decembrie 1918” Albă Iulia, având rolul de a coordona procesul de învățământ și cercetare la specializări din cadrul aceluiași profil sau profile conexe. În cadrul facultății își desfășoară activitatea, ca unitate de bază a facultății, cu caracter eminamente didactico-științific, Departamentul de științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Facultatea de științe Economice este una dintre cele mai tinere facultăți din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” Albă Iulia, funcționând sub această titulatură începând cu anul 2014.
Informatii despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti
Inspirat de modelul iconicei Universităţi Harvard din Statele Unite, Prof.univ.dr. Aurelian Gh. Bondrea a proiectat, iniţiat, organizat şi condus Universitatea Spiru Haret, începând cu19 ianuarie 1991. Acestuia i s-au alăturat 32 de oameni de o deosebită valoare intelectuală şi morală, ca membri fondatori.
Universitatea Spiru Haret a aderat la idealurile și principiile înscrise în Magna Charta Universitatum, adoptată la Bologna în anul 1988, acționând pentru transpunerea, în spațiul învățământului superior și al cercetării științifice, a reglementărilor, normelor și valorilor promovate în cadrul Procesului Bologna.
Instituția de învățământ are 14 facultăţi cu 60 programe de licență, 40 programe de masterat; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.
Strategia de dezvoltare a universității s-a axat pe investiţii în resurse moderne de predare-învăţare, pe dezvoltarea unei baze materiale complexe, pe facilitarea accesului la educaţie, pe orientarea către o cultură organizaţională pro-calitate, pe cooperare academică şi pe centrarea educaţiei pe student, în scopul de a oferi societăţii româneşti o alternativă viabilă pentru învăţământul de stat.
De-a lungul timpului, universitatea a cunoscut o evoluţie remarcabilă nu doar pe plan naţional, ci şi ca parte a reţelei academice globale. Implicarea în proiecte, manifestări culturale şi ştiinţifice internaţionale dedicate progresului învăţământului universitar la nivel mondial, cooperarea cu organizaţii din toată lumea, construirea de rapoarte pozitive cu numeroase entităţi de elită din domeniul educaţional au fost doar câteva dintre obiectivele strategice stabilite şi îndeplinite cu succes de Universitatea Spiru Haret în spiritul internaţionalizării.