Managementul igienei, controlul calității produselor alimentare și asigurarea sănătății populației
in cadrul Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, din Suceava, Moldova
Științe Inginerești
Inginerie şi management în agricultură și dezvoltare rurală
Master
Romana
Acreditat
2 ani
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
- Metode moderne de analiza instrumentala (I)
- Factori de risc in nutritia umana
- Bazele cercetarii si inventica
- Contaminanti chimici ai alimentelor
- Igiena alimentatiei
- Efectele consumului si abuzului de substante toxice
- Contaminanti microbiologici ai alimentelor
- Statistica aplicata
- Etica si integritate academica
- Reologia produselor alimentare (optional)
- Falsificari si expertize specifice ale produselor alimentare (optional)
- Incrediente functionale
- Auditarea
- certificarea si gestionarea costurilor calitatii
- Tehnologii moderne de conservare a produselor alimentare
- Metode moderne de conservare a produselor alimentare
- Tehnici de documentare si comunicare stiintifica
- Management antreprenorial
- Practica profesionala
- Practica pentru elaborarea lucrarii de disertatie
- Elaborare lucrare de disertatie
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Inginerești, în Suceava
- Știința și ingineria calculatoarelorFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Automatică şi informatică aplicatăFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Echipamente pentru procese industrialeFacultatea de Inginerie Mecanică
- Sisteme moderne pentru conducerea proceselor energeticeFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Autovehicule rutiereFacultatea de Inginerie Mecanică
- Managementul energieiFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Controlul și expertiza produselor alimentareFacultatea de Inginerie Alimentară
- CalculatoareFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Tehnologia construcţiilor de maşiniFacultatea de Inginerie Mecanică
Facultatea de Inginerie Alimentară
Facultatea de Inginerie Alimentară s-a înfiinţat în 2002 pe structura Colegiului Universitar Tehnic, continuând tradiţia învăţământului cu profil alimentar care funcţionează în Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava din 1977. În prezent facultatea funcţionează cu 11 programe de studii adaptate la cerinţele pieţii forţei de muncă şi racordate la principiile şi normele valabile în domeniul producţiei şi controlului alimentelor.
Informatii despre Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava
Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), ce a luat în titulatura sa oficială numele domnitorului Ştefan cel Mare, a fost înființată în 1990 ca urmare a Hotărârii Guvernului României de a tranforma Institutul Pedagogic de la Suceava, ce funcționa încă din 1963 pe meleagurile bucovinene, într-o universitate cu drepturi depline.
Din punct de vedere al facilităților USV oferă studenţilor săi o bază materială cu spaţii de învăţământ moderne, laboratoare pentru studiu şi aplicaţii, o bibliotecă proprie reorganizată cu un fond de carte de peste 275.000 de exemplare, un auditorium cu 240 locuri, o nouă aulă universitară, un teren de sport de 2400 mp şi pistă de alergare acoperite, o sală de sport complet renovată, un Complex de Nataţie şi Kinetoterapie la standarde europene, cămine studenţeşti și multe altele.
Universitatea „Ştefan cel Mare”din Suceava este nu numai o oglindă a societăţii româneşti care doreşte să progreseze, dar şi blazonul de nobleţe al Bucovinei, înglobând valorile perene ale culturii şi civilizaţiei acestui colţ de ţară.