MANAGEMENT AGROTURISTIC
in cadrul Universitatea "BIOTERRA" din București, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
Formarea de specialisti de înalta calificare capabili sa utilizeze în mod eficient resursele naturale si umane în scopul implementarii si dezvoltarii metode moderne de management în alimentatie publica si agroturism, adaptate la cerintele economiei de piata. – Pregatirea specialistilor pentru insertia profesionala în activitate de conducere a întreprinderilor de turism, hoteluri, alimentatie publica ca manager în activitate de turism, sef complex hotelier si alimentatie publica, conducatori de societati comerciale, patroni (girant) în activitate hoteliera si restaurante, directori agentii de turism.
Științe Economice
Management
Management
Licență
Romana
Acreditat
3 ani
IF - cu frecvență
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Bucuresti
- Marketingul şi managementul operaţiunilor logisticeFacultatea de Ştiinţe Economice
- Managementul informatizat al proiectelor
- Ingineria și managementul afacerilor în industrieFacultatea de Inginerie Managerială
- Management financiar bancar şi bursierFacultatea de Ştiinţe Economice
- Executive EducationFacultatea Bucharest Business School (Școala de Afaceri)
- Managementul marketinguluiFacultatea de Marketing
- Gestiunea şi auditul afacerilorFacultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar – Bancare Interne şi Internaţionale
- Finanțe bănci (IFR)Facultatea de Management Financiar
- Economia comerţului, turismului şi serviciilorFacultatea de Ştiinţe Economice din Cluj-Napoca
Facultatea de Management Agroturistic
Informatii despre Universitatea "BIOTERRA" din București
UNIVERSITATEA BIOTERRA este prima si singura universitate cu specializari "unicat" in domeniile managementului agroturistic, politiei fitosanitare si zooveterinare, care ulterior au fost preluate si de universitati de stat, unde se afla in stadiul de autorizare provizorie.
Toate realizarile in plan didactic si stiintific au la baza o abordare reala si dinamica a necesarului de resurse umane cu pregatire superioara in domeniul vast al alternativelor necesare proceselor agro-alimentare, controlului si legislatiei din domeniile de competenta.