Despre program

Scopul masteratului de GDRU este să vă pregătim pentru o carieră de top în managementul resursei umane (HRM), atât ca experți, cât și ca manageri, atât în sectorul de business cât și în instituțiile administrației publice. Că absolvenți ai masteratului nostru aveți competență adecvată pentru exercitarea cu succes a oricărui job de expert senior HRM, cu precădere în: asigurarea resursei umane (staffing): recrutare a€“ inclusiv head-hunting, selecție, integrare, concediere, pensionare; salarizare și recompensare; dezvoltarea resursei umane: motivare, team-building, training, coaching, mentoring, dezvoltarea creativității, dezvoltarea abilităților manageriale; evaluarea și gestiunea performanței în muncă; schimbarea și dezvoltarea organizațională; administrarea personalului.

Aveți de asemenea competența pentru a performa cu succes în oricare dintre funcțiile de conducere specifice activității de HRM, de la cele de șef de departament de nivel middle-management, până la funcțiile de top management, că director, manager sau vicepreședinte resursă umană. Puteți să vă bazați pe pregătirea pe care v-o asigurăm în orice initativa de a lucra pe cont propriu, conducând propria Dumneavoastră firmă de HRM sau operând că free lance pe piață prestațiilor de HRM.

Domeniu de licenta/master
Sociologie
Specializare
Resurse umane
Tip program
Master
Limba de predare
Romana
Statut acreditare
Acreditat
Perioada de studii
2 ani
Forma de invatamant
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
 • Diagnoză organizațională
 • Asigurarea resursei umane (staffing)
 • Team-building
 • Comunicarea organizațională
 • Training
 • coaching
 • mentoring
 • Tehnici de motivare
 • Project management
 • Comunicare interpersonală și de grup
 • Etică și integritate academică
 • Evaluarea și gestiunea performanței în muncă
 • Sisteme de salarizare și administrare a recompenselor și beneficiilor
 • Legislația muncii
 • Metodologie calitativă în MRU
 • Dezvoltarea creativității și utilizarea tehnicilor creative
 • Proiect de carieră
 • Responsabilziarea socială a organizațiilor
 • Practică + Elaborarea lucrării de disertație

Intra in familia Educativa

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități.
Taxă studii/an
--- lei
Taxă de înscriere
--- lei
Număr total de locuri
---
Candidați per loc
---
Locuri buget
---
Locuri taxă
---
Ultima medie (buget)
---
Ultima medie (taxă)
---
Alte programe din domeniul
Științe Sociale și Psihologie, în Brasov

Facultatea de Sociologie şi Comunicare

Programele de studiu promovate de Facultatea de Sociologie şi Comunicare evidenţiază viziunea de consolidare a ofertei educaţionale şi de dezvoltare personală a studenţilor în noua dimensiune regională, naţională şi europeană a facultăţii, în raport cu progresele cunoaşterii şi dinamica profesiilor şi a ocupaţiilor, în contextul globalizării.

Pe perioada studiilor, studenţii facultăţii sunt implicaţi direct în activităţi practice relevante pentru dezvoltarea carierei personale. Urmare a relaţiilor cu mediul socio-economic şi cultural, studenţii dobândesc o calificare profesională, apreciată de angajatori. Programele de studiu, la nivel de licenţă şi masterat, oferă o bază profesională, care se concretizează într-un set de cunoştinţe, valori şi abilităţi necesare exercitării unor astfel de joburi, precum: trainer, analist resurse umane, information coordinator, specialist resurse umane, internet strategist, media buyer sau planner, brand manager, PR event designer, press coordinator, asistent social în cadrul serviciilor sociale destinate diferitelor categorii, angajat al unei institutii guvernamentale sau organizaţii nonguvernamentale, etc.

B-dul Eroilor nr.25, Braşov, România

Informatii despre Universitatea "Transilvania" din Braşov

Universitatea "Transilvania" din Braşov (UTBv) este o instituţie de învăţământ superior de stat din Braşov, România, care, prin "oferta de educaţie, prin cercetarea ştiinţifică şi prin numărul de studenţi reprezintă una dintre universităţile mari ale României, fiind şi universitatea reprezentativă din Regiunea 7 Centru.

Universitatea cuprinde 18 facultăţi, un număr de aproximativ 20.000 de studenţi şi aproximativ 800 de cadre didactice.

Universitatea oferă 100 programe de studiu de licenţă la Zi, ID şi FR, 66 de programe de masterat (de aprofundare sau cercetare ştiinţifică) la Zi, ID şi FR. În ceea ce priveşte doctoratul există în prezent 17 domenii.

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
B-dul Eroilor nr.29, 500036 Braşov, România
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Transilvania" din Braşov
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer