Despre program

Departamentul de Design asigură atingerea nivelului profesional corespunzător unei viitoare cariere în industrie, în agenții de design sau grafică publicitară. Specializarea este abordată metodic, proprietățile materialelor și tehnicile de prelucrare fiind experimentate de studenți prin realizarea de machete și prototipuri; pe parcursul anilor de studiu aceștia iși dezvoltă abilitățile de cercetare, sintetizând și aplicând cunoștințele în manieră holistică, fiind capabili de creativitate și originalitate în comunicarea ideilor de design. Este studiată relația particulară a obiectului cu spațiul, utilizatorul sau fabricantul, astfel încât să răspundă atât parametrilor emoționali și culturali, cât și factorului economic și tehnologic; acest studiu presupune pluridisciplinaritate, echilibru între educația umanistă, artistică, și cea tehnică.

Domeniu
Arte
Domeniu de licenta/master
Arte vizuale
Specializare
Design
Tip program
Licență
Limba de predare
Romana
Statut acreditare
Acreditat
Perioada de studii
3 ani
Forma de invatamant
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
  • Tehnologii de specialitate pentru design grafic
  • Elemente de geometrie descriptivă și desen tehnic
  • Bazele construcției imaginii
  • Tehnologii de specialitate pentru design ambiental
  • Practică de specialitate
  • Modelare - machetare
  • Proiect personal și prezentare de portofoliu
  • Marketing
  • Management

Intra in familia Educativa

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități.
Taxă studii/an
--- lei
Taxă de înscriere
--- lei
Număr total de locuri
---
Candidați per loc
---
Locuri buget
---
Locuri taxă
---
Ultima medie (buget)
---
Ultima medie (taxă)
---
Alte programe din domeniul
Arte, în Bucuresti

Facultatea de Arte Decorative şi Design

Misiunea fundamentală a UAD este atât formarea de profesioniști în domeniile artelor plastice, decorative și designului, capabili să producă un impact semnificativ în câmpul cultural, comercial și industrial al societății de azi, cât și pregătirea și perfecționarea profesorilor de educație artistică pentru învățământul preuniversitar și universitar. UAD își propune ca absolvenții ei să fie promotorii transformării calitative a ambientului uman, spiritual și material. Universitatea de Arta și Design oferă studenților un înalt nivel de educație vizuală prin metode de învățământ care valorifică tradiția cultural-artistică autohtonă și asimilează forme de limbaj artistic contemporan.

Piața Unirii nr. 31 400098, Cluj-Napoca, România

Informatii despre Universitatea Națională de Arte din București

Universitatea Națională de Arte din București asigură o formare adecvată pentru viitorii practicieni si teoreticieni, premiză esentială a educației oferite fiind racordarea la cerințele societății române actuale, precum și sincronizarea cu tendințele și curentele artistice semnificative ale artei contemporane universale. 

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea Națională de Arte din București
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer