Controlul și expertiza produselor alimentare
in cadrul Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, din Suceava, Moldova
Științe Inginerești
Inginerie şi management în agricultură și dezvoltare rurală
Master
Romana
Acreditat
2 ani
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
- Metode moderne de analiza instrumentala (I)
- Contaminati ai alimentelor
- Bazele cercetarii si inventica
- Managementul calitatii totale
- Influenta procesarii asupra calitatii produselor alimentare
- Metide moderne de analiza instrumentala (II)
- Procese moderne in tehnologii alimentare
- Etica si integritate academica
- Metode moderne de control microbiologic al alimentelor (optional)
- Metode moderne de asigurare a stabilitatii produselor alimentare (optional)
- Reologia produselor alimentare (optional)
- Evaluarea conformitatii produselor (optional)
- Management antreprenorial
- Modelarea matematica a experimentului
- Proprietatile functionale ale aditivilor alimentari
- Proiectarea si promovarea produselor noi (optional)
- Microbiologie industriala (optional)
- Practica profesionala
- Practica pentru elaborarea lucrarii de disertatie
- Elaborare lucrare de disertatie
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Inginerești, în Suceava
- Expertiză tehnică, evaluare economică și managementFacultatea de Inginerie Mecanică
- Managementul energieiFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Mecatronică aplicatăFacultatea de Inginerie Mecanică
- Inginerie economică în domeniul mecanicFacultatea de Inginerie Mecanică
- Tehnologia construcţiilor de maşiniFacultatea de Inginerie Mecanică
- MecatronicăFacultatea de Inginerie Mecanică
- CalculatoareFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energeticFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
- Tehnici avansate în mașini și acționări electriceFacultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor
Facultatea de Inginerie Alimentară
Facultatea de Inginerie Alimentară s-a înfiinţat în 2002 pe structura Colegiului Universitar Tehnic, continuând tradiţia învăţământului cu profil alimentar care funcţionează în Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava din 1977. În prezent facultatea funcţionează cu 11 programe de studii adaptate la cerinţele pieţii forţei de muncă şi racordate la principiile şi normele valabile în domeniul producţiei şi controlului alimentelor.
Informatii despre Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava
Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), ce a luat în titulatura sa oficială numele domnitorului Ştefan cel Mare, a fost înființată în 1990 ca urmare a Hotărârii Guvernului României de a tranforma Institutul Pedagogic de la Suceava, ce funcționa încă din 1963 pe meleagurile bucovinene, într-o universitate cu drepturi depline.
Din punct de vedere al facilităților USV oferă studenţilor săi o bază materială cu spaţii de învăţământ moderne, laboratoare pentru studiu şi aplicaţii, o bibliotecă proprie reorganizată cu un fond de carte de peste 275.000 de exemplare, un auditorium cu 240 locuri, o nouă aulă universitară, un teren de sport de 2400 mp şi pistă de alergare acoperite, o sală de sport complet renovată, un Complex de Nataţie şi Kinetoterapie la standarde europene, cămine studenţeşti și multe altele.
Universitatea „Ştefan cel Mare”din Suceava este nu numai o oglindă a societăţii româneşti care doreşte să progreseze, dar şi blazonul de nobleţe al Bucovinei, înglobând valorile perene ale culturii şi civilizaţiei acestui colţ de ţară.