Controlul şi expertiza produselor alimentare
Științe Agricole
Ingineria produselor alimentare
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Licență
Romana
Acreditat
4 ani
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
- Matematică și statistică aplicata
- Chimie anorganică și analitică
- Fizică aplicată
- Informatică aplicată și grafică asistată pe calculator
- Microbiologie generală
- Igiena societăților agroalimentare
- Ecologie și protecția mediului
- Economie
- politici și strategii globale de securitate alimentară
- Limbi străine I/II
- Educație fizică
- Chimie organică
- Chimie fizică și coloidală
- Biochimie
- Operații unitare în industria alimentară
- Biotehnologii
- Microbiologia alimentelor
- Principiile nutriției
- Elemente de ingierie mecanică
- Elemente de inginerie electrică
- Norme și tehnici de agricultură ecologică
- Principii în industria de conservare
- Utilaje în industria alimentară
- Tehnologia procesării produselor de origine vegetală
- Tehnologia procesării produselor de origine animală
- Siguranța alimentelor
- Inspecție și legislație sanitar-veterinară
- Producerea
- legislația semințelor și norme de carantină fito sanitare
- Ambalaje și design în industria alimentară
- Managementul și marketingul produselor alimentare și al protecției consumatorului
- Boli transmise prin alimente
- Autentificarea alimentelor și decelarea falsificărilor
- Controlul și expertiza produselor alimentare
- Igienă și protecția muncii
- Metode de laborator pentru asigurarea calității alimentelor
- Aditivi alimentari și adaosuri nutritive
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Agricole, în Bucuresti
- Tehnologii speciale în industria alimentarăFacultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere
- Ingineria și Managementul Procesării și Păstrării Produselor AgroalimentareFacultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice
- Expertiza produselor agroalimentareFacultatea de Medicină Veterinară
- Management şi dezvoltare rurală (IFR)Facultatea de Management
- Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturismFacultatea de Management Agroturistic din Slobozia
- Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturismFacultatea de Management Agroturistic din Alexandria
- Biotehnologie și siguranță alimentarăFacultatea de Biotehnologii
- Management performant în alimentație publică, agroturism și protecția consumatoruluiFacultatea de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare
- Ştiinţele soluluiFacultatea de Agricultură
Facultatea de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare din Slobozia
Această facultate are ca scop formarea de specialisti cu înalta calificare, ce vor activa în domeniul alimentatiei publice si agroturismului, capabili sa utilizeze în mod eficient resursele naturale si umane, în scopul dezvoltarii acestor sectoare prioritare ale economiei romanesti, adaptându-le totodata la cerintele si standardele europene în vederea cresterii aportului adus de acestea la produsul intern brut.
Informatii despre Universitatea "BIOTERRA" din București
UNIVERSITATEA BIOTERRA este prima si singura universitate cu specializari "unicat" in domeniile managementului agroturistic, politiei fitosanitare si zooveterinare, care ulterior au fost preluate si de universitati de stat, unde se afla in stadiul de autorizare provizorie.
Toate realizarile in plan didactic si stiintific au la baza o abordare reala si dinamica a necesarului de resurse umane cu pregatire superioara in domeniul vast al alternativelor necesare proceselor agro-alimentare, controlului si legislatiei din domeniile de competenta.