Despre program

Misiunea programului de studii universitare de masterat Contabilitate și audit se integrează misiunii universității și contribuie la dezvoltarea învățământului și cercetării științifice, la punerea în valoare a potențialului uman din județ, dar și din zonele alăturate acestuia, la atragerea specialiștilor, la constituirea unei comunități academice puternice. Misiunea programului de studii este să formeze economiști cu studii de masterat care sa facă față cererii din entitățile economice și instituțiile din zona arendată.

Programul de studii vizează întărirea segmentului universitar în domeniul economic, asigurarea unei pregătiri superioare cu deschiderea spre piața muncii. Numai prin organizarea pe principii specifice și cu respectarea legităților economice se obțin informații contabile de calitate, ce redau o imagine fidelă, obiectivă, a realității și care permit luarea deciziilor atât la nivelul entităților, cât și la nivel macroeconomic. De fapt, întreaga economie națională și calitatea activităților derulate depind în bună măsură de gama informațiilor furnizate de contabilitate, informații girate prin servicii de audit.

Domeniu de licenta/master
Contabilitate
Tip program
Master
Limba de predare
Romana
Statut acreditare
Acreditat
Perioada de studii
2 ani
Forma de invatamant
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
 • Proceduri și tehnici de audit financiar
 • Pachete de programe specializate
 • Gestiunea portofoliilor de valori mobiliare
 • Contabilitate în comerț exterior
 • Contabilitate și control de gestiune aprofundată
 • Contabilitatea grupurilor multinaționale
 • Analiză economico-financiară aprofundată
 • Management financiar
 • Disciplină opțională
 • Guvernanță corporativă
 • Diagnostic și evaluarea afacerii
 • Contabilitate internațională
 • Sisteme informatice integrate
 • Metodoliga și etica cercetării științifice
 • Tehnici și proceduri fiscale
 • Contabilitate creativă
 • Doctrine economice
 • Practică
 • Elaborarea lucrării de disertație

Intra in familia Educativa

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități.
Taxă studii/an
--- lei
Taxă de înscriere
--- lei
Număr total de locuri
---
Candidați per loc
---
Locuri buget
---
Locuri taxă
---
Ultima medie (buget)
---
Ultima medie (taxă)
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Targu Mures

Facultatea de Economie și Drept

Facultatea de Economie şi Drept, denumită până în anul 2018 “Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative” a devenit, pe parcursul celor 17 ani de existenţă, o componentă deosebit de importantă a Universităţii, având în vedere diversitatea de programe de studii de licenţă şi de master pe care le oferă pe piața serviciilor educaționale Considerăm că oferta noastră educaţională este atractivă, atât prin programele disponibile în prezent cât şi prin ceea ce avem în pregătire pentru perioada următoare.

Avantajul Facultăţii este că paleta de programe de studii acoperă un spectru larg de calificări din domeniul afacerilor şi al dreptului, calificări care, în mare măsură, permit absolvenţilor noştri să îşi creeze propriul drum în viaţă, să fie proprii lor şefi. Suntem conştienţi că tinerii din zilele noastre îşi doresc, într-o mare măsură, independenţa financiară, libertatea de a-şi croi propriul drum şi  noi reuşim să contribuim la îndeplinirea acestui vis al generaţiilor actuale.

Informatii despre Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş

Înaltă calitate a procesului educaţional din UMF Tîrgu Mureş se reflectă în numărul mare de absolvenţi care promovează examenul de rezidenţiat, clasându-se pe primele locuri. Corpul didactic al universităţii noastre este recunoscut pe plan naţional şi internaţional pentru activitatea sa remarcabilă în domeniul educaţional, introducerea mai multor proceduri medicale ca priorităţi şi realizările deosebite în cercetare, toate ducând la un nivel înalt al calităţii procesului educaţional, în concordanţă cu cele mai înalte standarde europene.

Facilităţile moderne de predare şi învăţare constau în: 

1. Infrastructură modernă - Facilităţi excelente de învăţare şi infrastructura de vârf a laboratoarelor, toate laboratoarele din preclinic fiind aflate într-o singură clădire. Centrul Integrat de Medicină dentară - recent construit, într-un ansamblu arhitectural modern

2. Cele mai bune condiţii pentru practica clinică - Universitatea noastră se află în imediata proximitate a celui mai mare spital General din România - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş, situat la o distanţă de 100 m, având 1.250 paturi şi incluzând aproape toate specialităţile clinice într-o singură clădire

3. Cel mai avansat Centru de Simulare şi Abilităţi Practice din România

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer