Facultatea de Economie și Drept

Facultatea de Economie şi Drept, denumită până în anul 2018 “Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative” a devenit, pe parcursul celor 17 ani de existenţă, o componentă deosebit de importantă a Universităţii, având în vedere diversitatea de programe de studii de licenţă şi de master pe care le oferă pe piața serviciilor educaționale Considerăm că oferta noastră educaţională este atractivă, atât prin programele disponibile în prezent cât şi prin ceea ce avem în pregătire pentru perioada următoare.

Avantajul Facultăţii este că paleta de programe de studii acoperă un spectru larg de calificări din domeniul afacerilor şi al dreptului, calificări care, în mare măsură, permit absolvenţilor noştri să îşi creeze propriul drum în viaţă, să fie proprii lor şefi. Suntem conştienţi că tinerii din zilele noastre îşi doresc, într-o mare măsură, independenţa financiară, libertatea de a-şi croi propriul drum şi  noi reuşim să contribuim la îndeplinirea acestui vis al generaţiilor actuale.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice 342
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Economie și Drept

Informații despre Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş

Înaltă calitate a procesului educaţional din UMF Tîrgu Mureş se reflectă în numărul mare de absolvenţi care promovează examenul de rezidenţiat, clasându-se pe primele locuri. Corpul didactic al universităţii noastre este recunoscut pe plan naţional şi internaţional pentru activitatea sa remarcabilă în domeniul educaţional, introducerea mai multor proceduri medicale ca priorităţi şi realizările deosebite în cercetare, toate ducând la un nivel înalt al calităţii procesului educaţional, în concordanţă cu cele mai înalte standarde europene.

Facilităţile moderne de predare şi învăţare constau în: 

1. Infrastructură modernă - Facilităţi excelente de învăţare şi infrastructura de vârf a laboratoarelor, toate laboratoarele din preclinic fiind aflate într-o singură clădire. Centrul Integrat de Medicină dentară - recent construit, într-un ansamblu arhitectural modern

2. Cele mai bune condiţii pentru practica clinică - Universitatea noastră se află în imediata proximitate a celui mai mare spital General din România - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş, situat la o distanţă de 100 m, având 1.250 paturi şi incluzând aproape toate specialităţile clinice într-o singură clădire

3. Cel mai avansat Centru de Simulare şi Abilităţi Practice din România

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer