Facultatea de Studii de Intelligence

Facultatea de Studii de Intelligence oferă specializări în domeniul analizei de intelligence atât în scopul formării de ofiţeri de informaţii analişti în domeniul securităţii naţionale și a ordinii publice, cât şi pentru alte domenii de activitate.

Avem un corp profesoral dinamic, conectat la realităţile societăţii contemporane, care furnizează un cadru potrivit atât pentru însuşirea teoriilor şi metodelor fundamentale ale domeniului, cât şi pentru dezvoltarea abilităţilor de culegere, analiză şi valorificare a informaţiilor.

Facultatea de Studii de Intelligence promovează învăţământul centrat pe student şi accentuează necesitatea colaborării profesor – elev în cadrele învăţământului formal, informal şi nonformal, fiind încurajată gândirea critică, exprimarea opiniilor şi inovaţia.

Obiectivele asumate sunt realizate prin programe de studii universitare de licenţă și master, precum și prin programe postuniversitare.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Studii de Intelligence
Şoseaua Odăi nr. 20-22, sector 1, Bucureşti

Programe pe care le găsești la Facultatea de Studii de Intelligence

Informații despre Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" din Bucureşti

Înţeleasă ca investiţie strategică în viitorul României, ca sursă a competitivităţii şi condiţie necesară ocupării unei poziţii proactive pe eşichierul naţiunilor inteligente, educaţia reprezintă o prioritate pentru Serviciul Român de Informaţii. Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, instituţia de învăţământ superior a Serviciului Român de Informaţii, şi-a asumat într-o manieră judicioasă responsabilitatea ambiţioasă dar legitimă de a forma capital uman capabil a accede la cunoaştere, de a visa la o lume inteligentă şi prosperă, de a crede în sine şi de a năzui la un viitor care să-i aparţină.

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Şoseaua Odăi nr. 20-22, sector 1, Bucureşti
Informații de acreditare și contact pentru Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" din Bucureşti
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer