Facultatea de Ştiinţe Economice

Absolvenţii facultăţii vor putea lucra ca economişti în instituţii financiar-bancare sau de asigurări, companii private naţionale sau internaţionale, intermediere şi consultanta pe piaţa de capital, societăţi de servicii comerciale sau de turism sau îşi vor putea organiza şi dezvolta firme proprii de afaceri, de consultanţă financiară, de contabilitate şi expertiză financiar-contabilă, de intermediere de valori mobiliare, de intermediere pe piaţa asigurărilor, de servicii de marketing, de turism, etc.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice 28
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Ştiinţe Economice
Calea Văcăreşti nr. 185

Nu există programe de licență la Facultatea de Ştiinţe Economice

Nu există programe de master la Facultatea de Ştiinţe Economice

Informații despre Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti

Înfiinţată în 1990 ca institutie de învăţământ superior particulară, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti a fost acreditată prin Legea nr. 241 din 23 aprilie 2002.

Începand cu anul universitar 1999-2000 a fost dat in functiune noul sediu al universitatii din Bulevardul Vacaresti (statia de metrou Timpuri Noi); conceput ca un campus universitar de standard occidental.

Universitatea are in structura sa trei facultati: Facultatea de Drept, Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Administrative.

Universitatea respecta valorile democratiei si ale statului de drept si actioneaza pentru promovarea lor in societatea romaneasca. Este apolitica si nu permite orientarea procesului de invatamant catre nici una din doctrinele si practicile ideologice.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer