Facultatea de Poliţie de Frontieră

Facultăţii de Poliţie de Frontieră îi revine obligaţia, onorantă dealtfel, ca pe lângă pregătirea de specialitate pe care o asigură pentru principalul beneficiar, IGPF, să se preocupe şi de pregătirea de specialitate a tinerilor studenţi care vor lucra în Direcţia Generală de Paşapoarte şi în Inspectoratul General pentru Imigrări.

Aceasta se realizează în cadrul Departamentului Poliţie de Frontieră, Imigrări, Paşapoarte şi Pregătire Schengen care funcţionează în cadrul Facultăţii şi la a cărei conducere a fost desemnat domnul comisar conferenţiar universitar doctor SERGIU VASILE. În cadrul departamentului îşi desfăşoară activitatea didactică ofiţeri cu pregătire şi experienţă vastă, precum domnii comisari şef lector universitar doctor GABRIEL PEREȘ şi ROBERT UNGUREANU.

 

De asemenea, menţionăm că în organizarea Facultăţii este structurat şi un al doilea departament, şi anume Departamentul de limbi străine la a cărei conducere a fost desemnată doamna comisar şef conferenţiar universitar doctor CARMEN CHERVASE şi care prin funcţionarea sa asigură pregătirea în domeniul limbilor străine pentru toţi studenţii din Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Poliţie de Frontieră
Aleea Privighetorilor, Nr. 1-3, Sector 1, Bucuresti

Programe pe care le găsești la Facultatea de Poliţie de Frontieră

Informații despre Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti

Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" este universitate de educaţie şi cercetare ştiinţifică căreia Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (A.R.A.C.I.S.) i-a conferit calificativul Grad de Încredere Ridicat, ca urmare a evaluării instituţionale. 

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Aleea Privighetorilor, Nr. 1-3, Sector 1, Bucuresti
Informații de acreditare și contact pentru Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer