Facultatea de Inginerie în Limbi Străine

La Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) din cadrul UTCB (universitate cu "grad de încredere ridicat", calificativ acordat de ARACIS) te așteaptă două specializări de licență: "Inginerie civilă": una în limba engleză și una în limba franceză, ambele acreditate de MENCS și de ARACIS. Programul de studii de licență în domeniul ingineriei civile de la UTCB este ierarhizat în categoria A de MENCS.

Începând din 2018 programele de licență "Inginerie civilă" (construcții) cu predare în engleză sau franceză din cadrul FILS sunt certificate EUR-ACE® de catre ENAEE – European Network for Accreditation of Engineering Education.

Tot ce te înconjoară – casă, bloc, clădire, mall, stadion, fabrică, siloz, turn, antenă – este proiectat și construit de ingineri constructori. Ca inginer constructor poți influența felul în care va arăta lumea în care vei trăi.

Ingineria civilă iți oferă posibilitatea unei cariere de succes. Vei lucra într-un domeniu vital pentru societate, cu o mare diversitate de activități, care îți adresează continuu provocări și care va fi mereu interesant. Iți permite să lași ceva lumii prin proiecte ce fac viața mai bună și mai sigură.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Inginerie în Limbi Străine
Bd. Lacul Tei nr. 122 - 124

Nu există programe de licență la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine

Nu există programe de master la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine

Informații despre Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti (UTCB)

Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) este o Universitate de stat, acreditată, cu tradiţie şi cu o largă recunoaştere naţională şi internaţională. UTCB este singura universitate tehnică din România dedicată exclusiv formării specialiştilor cu pregătire superioară în construcţii civile, construcţii hidrotehnice, căi ferate, drumuri şi poduri, instalaţii pentru construcţii, maşini şi utilaje pentru construcţii, geodezie, precum şi în alte domenii conexe legate de ramura construcţiilor. UTCB a obţinut în urma evaluării instituţionale de către ARACIS, calificativul: Grad de Încredere Ridicat.

UTCB are şase facultăţi cu predare în limba română şi o facultate de inginerie în limbi străine, toate oferind o pregătire universitară de înalt nivel pentru ciclul I - licență, cu durata de 4 ani, în urma căruia se obţine titlul de inginer. De asemenea, în UTCB sunt acreditate si 27 specializari pentru ciclul II – masterat (din care 3 sunt oferite în limbi străine), precum şi mai multe specializări pentru ciclul III - studii doctorale. 

În prezent, câteva mii de absolvenți ai Universității Tehnice de Construcții București activează în SUA, Canada, Germania, Franța, Italia, Spania, Israel, Africa de Sud etc. Pregătirea solidă dobândită le-a dat posibilitatea să se adapteze și să se integreze rapid la condițiile și metodele de lucru din alte țări.

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti (UTCB)
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer