Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Spiru Haret îşi asumă rolul fundamental în formarea de specialişti în Educaţie fizică şi sportivă, Sport şi performanţă motrică şi Kinetoterapie şi motricitate specială, în acord cu cerinţele formulate de societatea românească, aflată în continuă evoluţie către valorile europene recunoscute. Programele de studiu ale facultăţii se adresează absolvenţilor învăţământului preuniversitar care doresc să se pregătească pentru a deveni specialişti în domeniul Ştiinţa sportului şi educaţiei fizice, într-un mediu universitar performant.

Studenţii beneficiază de cele mai bune condiţii de pregătire practică şi metodică, având la dispoziţie un sediu nou, modern, cu cabinete, săli de seminarii, săli de masaj, săli de kinetoterapie, centru de recuperare, sală de jocuri, de gimnastică, de judo şi Complexul sportiv al Universităţii Spiru Haret, care dispune de amenajări şi dotări moderne: un stadion, terenuri pentru practicarea: baschetului, voleiului, un teren sintetic pentru handbal şi mini fotbal, terenuri de tenis, piscină interioară şi piscină exterioară.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport
Şoseaua Berceni nr. 24, S4

Nu există programe de licență la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Nu există programe de master la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Informații despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti

Inspirat de modelul iconicei Universităţi Harvard din Statele Unite, Prof.univ.dr. Aurelian Gh. Bondrea a proiectat, iniţiat, organizat şi condus Universitatea Spiru Haret, începând cu19 ianuarie 1991. Acestuia i s-au alăturat 32 de oameni de o deosebită valoare intelectuală şi morală, ca membri fondatori. 

Universitatea Spiru Haret a aderat la idealurile și principiile înscrise în Magna Charta Universitatum, adoptată la Bologna în anul 1988, acționând pentru transpunerea, în spațiul învățământului superior și al cercetării științifice, a reglementărilor, normelor și valorilor promovate în cadrul Procesului Bologna.

Instituția de învățământ are 14 facultăţi cu 60 programe de licență, 40 programe de masterat; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.

Strategia de dezvoltare a universității s-a axat pe investiţii în resurse moderne de predare-învăţare, pe dezvoltarea unei baze materiale complexe, pe facilitarea accesului la educaţie, pe orientarea către o cultură organizaţională pro-calitate, pe cooperare academică şi pe centrarea educaţiei pe student, în scopul de a oferi societăţii româneşti o alternativă viabilă pentru învăţământul de stat.

De-a lungul timpului, universitatea a cunoscut o evoluţie remarcabilă nu doar pe plan naţional, ci şi ca parte a reţelei academice globale. Implicarea în proiecte, manifestări culturale şi ştiinţifice internaţionale dedicate progresului învăţământului universitar la nivel mondial, cooperarea cu organizaţii din toată lumea, construirea de rapoarte pozitive cu numeroase entităţi de elită din domeniul educaţional au fost doar câteva dintre obiectivele strategice stabilite şi îndeplinite cu succes de Universitatea Spiru Haret în spiritul internaţionalizării.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Str. Ion Ghica, nr. 13, cod 030045
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer