Facultatea de Asistență Medicală – Târgu Jiu
Facultatea de Asistență Medicală – Tg Jiu este cea mai nouă facultate a Universității Titu Maiorescu, fiind autorizată în luna iulie a anului 2015. Facultatea funcționează la nivelul extensiei de la Târgu Jiu a Universității Titu Maiorescu.
Misiunea didactică şi de cercetare ştiinţifică a Facultăţii de Asistenţă Medicală Generală –Târgu Jiu este de a promova educaţia şi performanţa academică în formarea de absolvenţi competitivi pe piața muncii atât in spațiul Uniunii Europene cât și în afara acestuia.
Deși este o facultate recent înființată, Universitatea Titu Maiorescu depune eforturi pentru constituirea unui corp didactic performant cu largă recunoaștere profesională, dedicat acestei facultăți.
Motivați de dorinţa de a avea studenţi foarte bine pregătiţi pentru meseria de asistent medical, dotările facultății cuprind săli moderne și laboratoare de specialitate cu aparatură de ultimă generație, demonstrând astfel și dorinţa noastră de a oferi studenților un spaţiu de educare şi formare practică de înalt nivel.
Programe pe care le găsești la Facultatea de Asistență Medicală – Târgu Jiu
Programe de licență (1)
Nu există programe de master la Facultatea de Asistență Medicală – Târgu Jiu
Informații despre Universitatea "Titu Maiorescu" din Bucureşti
Universitatea TITU MAIORESCU are în structura sa 9 facultăţi: Psihologie, Drept (la Bucureşti şi Tg. Jiu), Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Ştiinţe Sociale, Politice și Umaniste, Ştiinţe Economice (la Bucureşti şi Tg. Jiu) şi Informatică.
În Universitatea TITU MAIORESCU se regăsesc toate tipurile de învăţământ superior: de licenţă, de master şi – în cadrul facultăţilor de Medicină Dentară și Drept – de doctorat. Programele de studiu,desfăşurate în forma de învăţământ cu frecvenţă (IF) şi în forma de învăţământ la distanţă (ID) sunt variate şi într-o continuă diversificare, astfel alese încât să răspundă cât mai bine solicitărilor pieţei forţei de muncă. În prezent, în Universitate se derulează 19 programe de studii universitare de licenţă, 25 programe de studii universitare de master, iar la nivelul celor două şcoli doctorale activitatea didactică şi ştiinţifică este organizată pe 12 domenii științifice.
Cadrele didactice au înaltă pregătire profesională, sunt personalităţi proeminente ale ştiinţei, ale vieţii publice româneşti, membri ai unor prestigioase asociaţii de specialitate din ţară şi din străinătate, membri ai Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România şi membri ai Academiei Române.
Implicată în lupta pentru excelenţă, în triunghiul cunoaşterii, educaţie-cercetare-inovare, Universitatea acordă o atenţie deosebită cercetării ştiinţifice şi pune accent pe cercetarea exploratorie şi de frontieră prin interdisciplinaritate. La nivelul Universităţii există Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare, Inovare care, prin cele 9 centre de cercetare ştiinţifică interdisciplinară, desfăşoară o intensă activitate ştiinţifică.