Facultatea de Arhitectură de Interior

La mai mult de un deceniu de la înființarea sa, Facultatea de Arhitectură de Interior își propune continuarea și îmbunătățirea ofertei sale formată din trei programe de studiu. Create din dorința de a răspunde cererii de pe piața forței de muncă, programele de Arhitectură de Interior, Design de Produs și Mobilier și Amenajări Interioare vor fi supuse unui proces constant de adaptare și actualizare a conținutului lor.

Secția de „Arhitectură de Interior” a fost creată ca un program de studiu cu o durată de 5 ani, cu ciclurile de licență și master integrate și își propune să formeze specialiști în domeniul arhitecturii de interior care să poată profesa în birouri mai mari de arhitectură generală sau pe cont propriu, pentru a răspunde cerințelor tot mai complexe din domeniul arhitecturii de interior.

Secția de „Design” a fost creată ca un program de studiu cu o durată de 5 ani cu ciclurile de licență și master integrate și își propune să formeze specialiști în domeniul design-ului industrial. Spre deosebire de programele similare organizate în cadrul Universităților de Arte, oferta noastră propune o mai solidă integrare a abilităților artistice cu cele tehnice.

Secția de „Mobilier și Amenajări Interioare” este un program de studiu cu o durată de 3 ani, care își propune să formeze specialiști orientați spre practică și spre satisfacerea imediată a cererii de pe piață, într-un ciclu de studii cu durată scurtă.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Arhitectură de Interior
Str. Academiei nr. 18-20

Programe pe care le găsești la Facultatea de Arhitectură de Interior

Nu există programe de master la Facultatea de Arhitectură de Interior

FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer