Bachelor of Business Administration

La finalul celor 4 ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, studenții The Entrepreneurship Academy vor primi o diplomă și titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea în Antreprenoriat. Diploma va fi emisă de către Team Academy Netherlands (Stichting Schoolvision), acreditata în Olanda și recunoscută internațional. Având la bază filozofia Tiimiakatemia dezvoltată în Finlanda de către Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani, Team Academy continuă să fie foarte inovatoare ca metodologie și să facă parte dintr-o avangardă a universităților internaționale care oferă o astfel de diplomă și specializare. În momentul de față există centre / universități având la bază metodologia Team Academy în Finlanda, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru.   

Profesorii și Team Coaches la The Entrepreneurship Academy sunt toți oameni de afaceri, majoritatea cu multiple experiențe antreprenoriale, cu responsabilități manageriale la cel mai înalt nivel, respectați în România și la nivel internațional pentru competențele și realizările lor. Îi unesc pasiunea și dedicarea cu care susțin dezvoltarea antreprenorială sustenabilă în România. Câțiva dintre ei sunt menționați la acest link.

Informații complete despre bursele oferite de EA sunt disponibile aici.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Bachelor of Business Administration
Strada B-dul Dacia nr. 99, etajul 2, București

Programe pe care le găsești la Bachelor of Business Administration

Programe de licență (1)

Nu există programe de master la Bachelor of Business Administration

Informații despre The Entrepreneurship Academy

The Entrepreneurship Academy / Team Academy înseamnă un mediu în care echipe de studenți învață business creând și operând afaceri reale, asistați de un Team Coach. La baza întregii metodologii, dezvoltate în Finlanda de către Johanes Partanen în perioada 1993 – 2001, stau câteva concepte cheie:

  • Nu studenți, ci echipă de antreprenori
  • Nu teorie, ci învățând făcând
  • Nu simulări, ci afaceri reale
  • Nu săli de clasă, ci spații de birouri
  • Nu control, ci auto-organizare

The Entrepreneurship Academy este administrată de Fundația EntrepreNation, creată de cele trei organizații fondatoare. Misiunea fundației este dezvoltarea antreprenoriatului în România. Universitatea este proiectul principal al Fundației EntrepreNation.

Organizațiile fondatoare sunt: EDUCATIVA, Maastrich School of Management Romania, Universitatea Alternativă iar partener fondator este ING Bank. Detalii despre fiecare dintre instituții pot fi găsite aici

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Strada B-dul Dacia nr. 99, etajul 2, București
Informații de acreditare și contact pentru The Entrepreneurship Academy
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer