Despre program

misiunea didactică a programelor de studii Management, Contabilitate și Informatică de Gestiune și Finanțe și Bănci este aceea de a forma şi perfecţiona specialişti calificați în domeniul administrării afacerilor și al contabilității, cu competenţe profesionale specifice managementului serviciilor, managementului calităţii, managementului strategic, managementului turistic, managementului resurselor umane, managementului financiar-bancar, managementului investiţiilor, marketingului, auditului, analizei economico-financiare și cu competențe transversale de natură a-i susține în procesul de integrare pe piața muncii.

Domeniu de licenta/master
Management
Specializare
Management
Tip program
Licență
Limba de predare
Romana
Statut acreditare
Acreditat
Perioada de studii
3 ani
Forma de invatamant
IF - cu frecvență

Intra in familia Educativa

În România, un absolvent are de ales între peste 5.000 de programe de licență și de master de la 520 de facultăți din 100 de universități.
Taxă studii/an
--- lei
Taxă de înscriere
--- lei
Număr total de locuri
---
Candidați per loc
---
Locuri buget
---
Locuri taxă
---
Ultima medie (buget)
---
Ultima medie (taxă)
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Constanta

FACULTATEA DE MANAGEMENT FINANCIAR-CONTABIL

Facultatea de Management Financiar-Contabil Constanța susține, prin activitățile didactice, de cercetare și sociale pe care le derulează, efortul studenților de a studia pentru a se integra pe piața muncii. Misiunea Facultăţii de Management Financiar-Contabil Constanţa este aceea de a oferi relevanță practică ansamblului de concepte teoretice care fac obiectul procesului de predare – învățare și de cercetare și de a contribui, prin intermediul relațiilor de parteneriat cu mediul de afaceri, la dezvoltarea economico-socială a regiunii și la aducerea pe piața muncii de absolvenți angajabili

Informatii despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti - extensia Constanța

La finele veacului al XIX-lea, Spiru Haret a început reformarea şi modernizarea învăţământului românesc. Universitatea care îi poartă numele a continuat-o un secol mai târziu. O universitate acreditata având 15 facultăţi cu 100 de specializări; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.

Universitatea Spiru Haret şi-a dezvoltat şi consolidat, an de an, baza material proprie, astfel încât, în prezent, dispune de 45 de imobile, cu o suprafaţă de cca. 150.000 m2, pentru desfăşurarea, în condiţii optime, a procesului de învăţământ, a activităţii de cercetare ştiinţifică, cultural-educative şi sportive. Cele 110 amfiteatre şi săli de curs, 496 săli de seminar, peste 130 laboratoare cu peste 6000 de calculatoare conectate la Internet, Institutul Central de Cercetare Ştiinţifică şi Centrele de cercetare, dotate cu mobilier, aparatură, echipamente, tehnică şi tehnologie de ultimă oră, oferă cele mai bune condiţii pentru învăţământ şi cercetare moderne.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti - extensia Constanța
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer