Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative

Politica este știința şi arta binelui public; unii o transformă, însă, în instrumentul exclusiv al interesului privat. Politica dă fiecărui om şansa de a-şi face auzit glasul în comunitatea sa; dar nu de puţine ori, ea le-a permis tiranilor să oprime libertatea de acţiune şi de conştiinţa a indivizilor. Prin politică, civilizaţiile, religiile şi naţiunile au găsit căi de comunicare şi înţelegere; jocurile politice au fost, însă, şi motive ale conflictelor sângeroase care au sfâşiat lumea. Depinde de noi să arătăm faţa bună a politicii.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative
Str. Dimitrie Mangeron, nr.49

Programe pe care le găsești la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative

Programe de licență (1)

Nu există programe de master la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative

Informații despre Universitatea "Petre Andrei" din Iaşi

Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi este cea mai mare şi mai prestigioasă instituţie privată de învăţământ superior din Moldova. A fost înfiinţată în anul 1990, ca parte a Fundaţiei Academice “Petre Andrei”, o organizaţie non guvernamentală dedicată memoriei lui Petre Andrei, un binecunoscut filosof şi academician.

După un lung proces de evaluare instituţională, în 2002, Universitatea “Petre Andrei” a fost acreditată conform Legii 408/20 iunie 2002, ca o instituţie de învăţământ superior privată, de utilitate publică, parte integrantă a sistemului educaţional românesc. Toate diplomele noastre de licenţă şi masterat sunt recunoscute şi certificate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Programele noastre de studiu sunt elaborate în conformitate cu prevederile Tratatului de la Bologna.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Petre Andrei" din Iaşi
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer