FACULTATEA DE ŞTIINŢE, MIERCUREA CIUC

Scopul prioritar al Facultății de Științe Tehnice și Sociale este acela de a deveni un punct de educație regională care se ridică la înălțimea provocărilor calitative și funcționale cu care se confruntă educația superioară europeană, și a rolului organizațional asumat în societatea bazată pe cunoaștere. O sarcină nu mai puțin importantă este de a conecta, atât pe plan strategic, cât și al activităților cotidiene, punctul educațional din Miercurea Ciuc cu actorii locali interesați în dezvoltarea regională, pentru ca Facultatea să poată deveni, pe urma acestei interconexiuni, unul dintre cele mai importante motoare ale modernizării socio-economice regionale.

Valoarea Facultății de Științe Tehnice și Sociale este dată și de faptul că activitatea educațională și de cercetare este condusă de către persoane dedicate dezvoltării regiunii, care dispun atât de experiență, cât și de o poziție profesională recunoscută de către comunitatea științifică, iar majoritatea cadrelor didactice tinere dovedesc o dezvoltare profesională deosebită.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru FACULTATEA DE ŞTIINŢE, MIERCUREA CIUC
Miercurea Ciuc, piaţa Libertăţii, nr. 1., jud. Harghita

Nu există programe de licență la FACULTATEA DE ŞTIINŢE, MIERCUREA CIUC

Nu există programe de master la FACULTATEA DE ŞTIINŢE, MIERCUREA CIUC

Informații despre Universitatea "Sapientia" din Cluj-Napoca

Universitatea Sapientia este instituția cea mai recent înființată în sistemul învățământului superior din Transilvania, cu predare în limba maghiară. 

Universitatea a luat ființă în toamna anului 2001, ca expresie a unei năzuințe de mai multe decenii a comunității maghiare din România, precum și ca rezultat al eforturilor depuse de către Fundația Sapientia. În decursul acestor ani de existență, Universitatea Sapientia s-a remarcat ca o instituție particulară cu predare în limba maghiară din România, menită să răspundă nevoilor educaționale ale comunității maghiare, să asigure un cadru prielnic pentru dezvoltarea cercetărilor științifice, precum și o colaborare științifică inter-etnică eficientă.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
autorizat
Grad de încredere
Cluj-Napoca, str. Matei Corvin nr. 4
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Sapientia" din Cluj-Napoca
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer