Facultatea de Ştiinţe Economice

Misiunea sa principală constă în formarea de specialişti capabili să susţină şi să dezvolte activitatea economico-financiară la nivel local, regional, naţional şi internaţional, să gestioneze şi să influenţeze dimensiunea valorică a societăţii în domeniile specifice: finanţe şi bănci, administrarea afacerilor; contabilitate şi informatică de gestiune; informatică economică. În societatea modernă, în care nu mai există graniţe sub aspect economic şi financiar, rezultatele se bazează pe valoare şi performanţă, iar unitatea de măsură este succesul, facultatea noastră asigură competenţe şi transformarea proiectelor în realitate. Seriile de absolvenţi ai facultăţii noastre probează realitatea acestor afirmaţii, prin rolul important în societate pe care l-a dobândit o mare parte dintre ei. Prin condiţiile materiale de excepţie pe care le pune la dispoziţie, prin cadrele didactice cu deosebite realizări profesionale şi umane, Facultatea de Ştiinţe Economice investeşte continuu competenţă şi dăruire în viitorul ei, al tinerilor şi al tuturor celor care îşi continuă formarea într-un domeniu de activitate deosebit de important – economia şi finanţele au fost, sunt şi vor fi întotdeauna reperele unei societăţi, alături de valorile morale, obligatorii în meseria noastră. Valorificaţi cu încredere statutul pe care-l dobândiţi prin absolvirea Facultăţii de Ştiinţe Economice, propuneţi-vă obiective tot mai ambiţioase, concentraţi-vă energia şi inteligenţa pentru succesul fiecăruia dintre dvs. şi construiţi, pe această treaptă, un viitor benefic pentru întreaga societate, în plan naţional şi european. Deviza facultăţii noastre: „CALITATE, CONTINUITATE si integrare în VALORILE EUROPENE !"

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Ştiinţe Economice

Nu există programe de licență la Facultatea de Ştiinţe Economice

Nu există programe de master la Facultatea de Ştiinţe Economice

Informații despre Universitatea "Danubius" din Galaţi

Universitatea ”Danubius” din Galati este o universitate europeana moderna, dinamica, de tip antreprenorial, perfect adaptata societatii contemporane. Cadrele didactice care alcatuiesc corpul profesoral al Universitatii "Danubius" din Galati provin din elita centrelor universitare Iasi, Bucuresti si Galati, si sunt in totalitate doctori sau doctoranzi.

Facultatile universitatii asigura, ca facilitati, cursuri ale titularilor de discipline, servicii de biblioteca cu aproximativ 43000 de volume si peste 2000 de periodice, laboratoare de informatica, clinica juridica si economie, criminalistica, precum si conectare non stop la Internet, care poate fi accesat de toti studentii si cadrele didactice.

Conexiunile academice si de cercetare stiintifica ale Universitatii ”Danubius” acopera America de Nord, Europa și Asia si cunosc un trend continuu ascendent.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Danubius" din Galaţi
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer