Facultatea de Ştiinţe Economice

Misiunea Facultăţii de Stiinţe Economice este aceea de a forma specialişti în domeniul economic, care să aibă un rol novator din ce în ce mai mare în comunitate şi în mediul de afaceri naţional şi internaţional. De asemenea, Facultatea de Stiinţe Economice îşi propuse să ofere educaţie de înaltă calitate, în scopul dezvoltării capacităţii intelectuale, a caracterului moral şi a cunoştinţelor de specialitate ale studenţilor, ca premise esenţiale ale formării de elite profesionale. Nu în ultimul rând, Facultatea de Stiinţe Economice dezvoltă o cercetare ştiinţifică de înalt nivel, în scopul răspândirii veritabilei culturi economice şi politice şi a spiritului antreprenorial, ca premise ale progresului economic şi social.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Ştiinţe Economice
Str. Grigore Alexandrescu nr. 26A

Nu există programe de licență la Facultatea de Ştiinţe Economice

Nu există programe de master la Facultatea de Ştiinţe Economice

Informații despre Universitatea "Bogdan Vodă" din Cluj-Napoca

Situată în inima Transilvaniei, într-un oras cu vechi tradiţii universitare, Universitatea "Bogdan-Vodă" din Cluj-Napoca reprezintă o opţiune solidă pentru toţi cei care doresc să-şi continue studiile într-o universitate dinamică, cu un trend ascendent, profund racordată la noile standarde de calitate ale învăţământului superior, fiind o universitate de interes regional ce tinde spre un spectru mai larg.

Universitatea "Bogdan-Vodă" a fost fondată în anul 1992 ca instituţie particulară de învăţământ superior, fiind acreditată instituţional în anul 2005.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Str. Grigore Alexandrescu Nr. 26A
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Bogdan Vodă" din Cluj-Napoca
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer