Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială

În spaţiul academic românesc, istoria Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei se apropie de două decenii de activitate, iar misiunea şi strategiile educaţionale sunt ancorate atât în substratul valoric şi cultural promovat de psihologia ştiinţifică românească, cât şi în cel al psihologiei teoretice şi aplicative practicată la nivel internaţional. Totodată, prin activitatea sa, facultatea noastră continuă promovarea principiilor şcolii ieşene de psihologie umanistă, care sunt structurate prin sinergie cu principiile teoretice şi aplicative ale celorlalte şcoli şi forţe care se afirmă, în prezent, în domeniul psihologiei.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială
Str. Dimitrie Mangeron, nr.49

Nu există programe de licență la Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială

Nu există programe de master la Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială

Informații despre Universitatea "Petre Andrei" din Iaşi

Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi este cea mai mare şi mai prestigioasă instituţie privată de învăţământ superior din Moldova. A fost înfiinţată în anul 1990, ca parte a Fundaţiei Academice “Petre Andrei”, o organizaţie non guvernamentală dedicată memoriei lui Petre Andrei, un binecunoscut filosof şi academician.

După un lung proces de evaluare instituţională, în 2002, Universitatea “Petre Andrei” a fost acreditată conform Legii 408/20 iunie 2002, ca o instituţie de învăţământ superior privată, de utilitate publică, parte integrantă a sistemului educaţional românesc. Toate diplomele noastre de licenţă şi masterat sunt recunoscute şi certificate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Programele noastre de studiu sunt elaborate în conformitate cu prevederile Tratatului de la Bologna.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Petre Andrei" din Iaşi
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer