Facultatea de Medicină Dentară

Facultatea de Medicină Dentară din Craiova are o poziţie bine definită în cadrul învăţământului superior medical românesc şi o prezenţă activă pe plan naţional şi internaţional.

Facultatea de Medicină Dentară Craiova are o bază materială bine pusă la punct, în acord cu numărul de studenţi şi cu normele impuse pentru învăţământul de medicină dentară. Această bază materială a fost anual îmbunătăţită prin extinderea spaţiilor de învăţământ şi activitate practică şi prin achiziţionarea de aparatură stomatologică modernă.

O preocupare permanentă a facultăţii o constituie pregătirea post-universitară, în acest sens Facultatea de Medicină Dentară Craiova organizează cursuri post universitare şi alte manifestări ştiinţifice.

Studenți licență 565
Studenți master 20
Cadre didactice 57
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Medicină Dentară
Str. Petru Rareș, nr. 2, cod 200349, Craiova, România

Nu există programe de licență la Facultatea de Medicină Dentară

Nu există programe de master la Facultatea de Medicină Dentară

Informații despre Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova prin facultăţile şi specializările sale de studii de licenţă, masterat şi doctorat, este o instituţie academică în care componenta educaţională este preponderentă, dar în care cercetarea ştiinţifică trebuie să câştige în dimensiuni şi în substanţă, existând perspectiva certă de echilibrare a celor două componente pe termen mediu.

În acelaşi timp, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova trebuie să devină pivotul asistenţei medicale, atât sub aspect metodologic cât şi al activităţilor practice de specialitate, în regiunea istorică a Olteniei. 

Una dintre activităţile importante pe care şi le propune pentru viitor UMF Craiova constă în dezvoltarea, diversificarea şi susţinerea tuturor formelor de pregătire post-licenţă, inclusiv învăţământ la distanţă informatizat (e-learning), precum şi asigurarea condiţiilor de formare prin rezidenţiat în cât mai multe dintre specialităţile recunoscute.  

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Str. Petru Rareș, nr. 2, cod 200349, Craiova, România
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer