Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice din Brăila

Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice din Brăila a fost înfiinţată în anul 1991, în urma unei complexe analize economice şi sociologice la nivelul judeţului Brăila, a Municipiului Brăila. Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice din Brăila este acreditată prin Legea 242/23 aprilie 2002. Consecventă principiilor Universităţii Constantin Brâncoveanu din Piteşti, această facultate şi-a propus ca obiective strategice: crearea unei autentice şcoli superioare care să formeze specialişti cu o înaltă competenţă, capabili să acţioneze în condiţiile economiei moderne de piaţă în domeniul administraţiei publice printr-o specializare de sine-stătătoare, în condiţiile în care a funcţionat o direcţie de studiu în cadrul specializării de Management Marketing în Afacerile Economice care pregătea economişti ce aprofundau, în ultimii 2 ani, cunoştinţele în domeniul administratiei şi instituţiilor publice.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice din Brăila
Str. Rubinelor nr. 16 - 18, Brăila

Nu există programe de licență la Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice din Brăila

Nu există programe de master la Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice din Brăila

Informații despre Universitatea "Constantin Brâncoveanu" din Piteşti - extensia din Brăila

Universitatea funcţionează în trei campusuri universitare situate în oraşele Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Brăila şi are sediul central în municipiul Piteşti.

În prezent, oferă programe de studiu în management şi business administration, marketing, economie, afaceri internaţionale, finanţe, contabilitate, drept, relaţii internaţionale şi studii europene, ştiinţe ale comunicării, ştiinţe administrative, asistenţă socială. Cursurile de masterat oferă specializare în domeniile management, marketing, contabilitate şi ştiinţele comunicării.

Universitatea Constantin Brâncoveanu este membră a European Network For Business Studies and Languages (SPACE), alături de alte 91 de universităţi din 25 de ţări, precum şi a Asociaţiei Internaţionale a Universităţilor, organizaţie mondială cu sediul la Paris, ce reuneşte instituţii de învăţământ superior din Europa, America, Africa, Asia şi Australia.

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Str. Rubinelor nr. 16 - 18, Brăila
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Constantin Brâncoveanu" din Piteşti - extensia din Brăila
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer