FACULTATEA DE MANAGEMENT

Facultatea de Management Brasov este înființată în anul 1996 prin autorizare, acreditată în 2003, reacreditată cu calificativul „menținerea acreditării” în 2010 și, ultima reevaluare, în 2013, dovada înaltului profesionalism în didactica universitară şi activitatea de cercetare ştiinţifică fundamentală şi aplicativă.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru FACULTATEA DE MANAGEMENT
Str. Turnului, nr. 7, Braşov

Nu există programe de licență la FACULTATEA DE MANAGEMENT

Nu există programe de master la FACULTATEA DE MANAGEMENT

Informații despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti - extensia Brașov

La finele veacului al XIX-lea, Spiru Haret a început reformarea şi modernizarea învăţământului românesc. Universitatea care îi poartă numele a continuat-o un secol mai târziu. O universitate acreditata având 15 facultăţi cu 100 de specializări; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.

Universitatea Spiru Haret şi-a dezvoltat şi consolidat, an de an, baza material proprie, astfel încât, în prezent, dispune de 45 de imobile, cu o suprafaţă de cca. 150.000 m2, pentru desfăşurarea, în condiţii optime, a procesului de învăţământ, a activităţii de cercetare ştiinţifică, cultural-educative şi sportive. Cele 110 amfiteatre şi săli de curs, 496 săli de seminar, peste 130 laboratoare cu peste 6000 de calculatoare conectate la Internet, Institutul Central de Cercetare Ştiinţifică şi Centrele de cercetare, dotate cu mobilier, aparatură, echipamente, tehnică şi tehnologie de ultimă oră, oferă cele mai bune condiţii pentru învăţământ şi cercetare moderne.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti - extensia Brașov
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer