Facultatea de Inginerie

Facultatea de Inginerie este componentă a Universităţii „Petru Maior” din Tîrgu-Mureş, instituţie de stat pentru învăţământ superior şi cercetare ştiinţifică, parte a sistemului educaţional naţional din România.

În Tîrgu-Mureş, învăţământul superior ingineresc are o tradiţie de peste 50 de ani. Membrii corpului profesoral şi ai personalului didactic auxiliar din Facultatea de Inginerie, precum şi baza materială adecvată oferă cunoştinţe de actualitate – teoretice şi practice de specialitate – în şapte domenii şi şapte specializări inginereşti de vârf. Specializările inginereşti în care sunt pregătiţi studenţii Facultăţii de Inginerie îşi găsesc corespondent şi compatibilitate cu specializările recunoscute pe plan european.

Studenți licență 800
Studenți master 243
Cadre didactice 39
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Inginerie
Târgu Mureş, str. Nicolae Iorga, nr.1, 540088

Nu există programe de licență la Facultatea de Inginerie

Nu există programe de master la Facultatea de Inginerie

Informații despre Universitatea "Petru Maior" din Târgu Mureş

De la fondarea sa în anul 1960, asigurându-şi continuitatea instituţională şi permanenţa culturală în ciuda a numeroase constrângeri şi obstacole, Universitatea "Petru Maior", la început de mileniu, se prezintă în deplina sa maturitate şi reputaţie ca o autentică şi generoasă "Universitate pentru comunitate".

Pe parcursul timpului Universitatea "Petru Maior" a cunoscut o evoluţie complexă, marcată de evenimentele perioadei istorice pe care a traversat-o. Dar, în permanenţă ea a îndeplinit un rol important ca nucleu de spiritualitate şi cultură în arealul mureşean.

Statut Universitate
public
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
ridicat
Târgu Mureş, str. Nicolae Iorga, nr.1, 540088
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Petru Maior" din Târgu Mureş
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer