Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii "Bogdan Vodă" din Cluj-Napoca a luat ființă în anul 1994, la Baia Mare, cu specializarea "Educaţie Fizică şi Management în Sport", fiind prima facultate din ţară cu acest profil.

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport funcţionează, momentan cu un singur program de studii universitare de licenţă: Educatie Fizică şi Sportivă, cu durata de 3 ani / 180 credite transferabile. Acestă specializare pregăteşte studenţii pentru a deveni specialişti în: educaţie fizică şi sport, sport de performanţă, recuperare, activităţi sportive de întreţinere, profesori de educaţie fizică şi sport, antrenori, instructori sportivi cu misiunea de a educa copiii şi adolescenţii din sistemul de învăţământ şi din domeniul sportului.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport
Str. Grigore Alexandrescu Nr. 26A

Nu există programe de licență la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Nu există programe de master la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Informații despre Universitatea "Bogdan Vodă" din Cluj-Napoca

Situată în inima Transilvaniei, într-un oras cu vechi tradiţii universitare, Universitatea "Bogdan-Vodă" din Cluj-Napoca reprezintă o opţiune solidă pentru toţi cei care doresc să-şi continue studiile într-o universitate dinamică, cu un trend ascendent, profund racordată la noile standarde de calitate ale învăţământului superior, fiind o universitate de interes regional ce tinde spre un spectru mai larg.

Universitatea "Bogdan-Vodă" a fost fondată în anul 1992 ca instituţie particulară de învăţământ superior, fiind acreditată instituţional în anul 2005.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
acreditat
Grad de încredere
mediu
Str. Grigore Alexandrescu Nr. 26A
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Bogdan Vodă" din Cluj-Napoca
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer