Facultatea de Drept

Programul de licenţă Drept pregăteşte studenţii pentru utilizarea adecvată a conceptelor, teoriilor, paradigmelor şi metodologiilor din domeniul juridic, aplicarea tehnicilor şi instrumentelor specifice domeniului juridic, aplicarea legislaţiei româneşti, a legislaţiei europene şi internaţionale, interpretarea, corelarea şi compararea instituţiilor juridice din dreptul naţional, dreptul european şi dreptul altor state, aplicarea cunoştinţelor necesare în culegerea datelor şi informaţiilor referitoare la o problemă de drept concretă, utilizarea legislaţiei în vigoare în analiza situaţiilor juridice, în încadrarea şi în soluţionarea lor corectă din punct de vedere juridic, realizarea sarcinilor profesionale în mod eficient şi responsabil, utilizarea eficientă a resurselor de comunicare şi a surselor de informare atât în limba română, cât şi într-o limbă străină de circulaţie internaţională.

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Drept
Blvd. General Praporgescu

Nu există programe de licență la Facultatea de Drept

Nu există programe de master la Facultatea de Drept

Informații despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti - extensia Râmnicu Vâlcea

La finele veacului al XIX-lea, Spiru Haret a început reformarea şi modernizarea învăţământului românesc. Universitatea care îi poartă numele a continuat-o un secol mai târziu. O universitate acreditata având 15 facultăţi cu 100 de specializări; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.

Universitatea Spiru Haret şi-a dezvoltat şi consolidat, an de an, baza material proprie, astfel încât, în prezent, dispune de 45 de imobile, cu o suprafaţă de cca. 150.000 m2, pentru desfăşurarea, în condiţii optime, a procesului de învăţământ, a activităţii de cercetare ştiinţifică, cultural-educative şi sportive. Cele 110 amfiteatre şi săli de curs, 496 săli de seminar, peste 130 laboratoare cu peste 6000 de calculatoare conectate la Internet, Institutul Central de Cercetare Ştiinţifică şi Centrele de cercetare, dotate cu mobilier, aparatură, echipamente, tehnică şi tehnologie de ultimă oră, oferă cele mai bune condiţii pentru învăţământ şi cercetare moderne.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
autorizat
Grad de încredere
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti - extensia Râmnicu Vâlcea
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer