Facultatea de Contabilitate si Finante

Misiunea Facultăţii de Contabilitate şi Finanţe Râmnicu Vâlcea este de a asigura şi dezvolta resursele şi instrumentele necesare procesului de educaţie şi de cercetare ştiinţifică în concordanţă cu exigenţele unei societăţi bazate pe cunoaştere şi pe educaţie continuă, integrate în circuitul european şi mondial pentru o creştere inteligentă, durabilă şi favorabilă incluziunii.

Misiunea asumată de Facultate corespunde unei instituţii academice moderne, integrată în aria europeană a învăţământului superior şi al cercetării, ale cărei valori de bază sunt: competenţa profesională; integritatea morală; creativitate, dinamism şi personalitate; armonizarea interesului individual cu cel colectiv; angajamentul pentru excelenţă;

Studenți licență ---
Studenți master ---
Cadre didactice ---
Raport studenți/profesori ---
Promovabilitate licență ---
Promovabilitate master ---
Informații de contact pentru Facultatea de Contabilitate si Finante
Blvd. General Praporgescu

Programe pe care le găsești la Facultatea de Contabilitate si Finante

Nu există programe de master la Facultatea de Contabilitate si Finante

Informații despre Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti - extensia Râmnicu Vâlcea

La finele veacului al XIX-lea, Spiru Haret a început reformarea şi modernizarea învăţământului românesc. Universitatea care îi poartă numele a continuat-o un secol mai târziu. O universitate acreditata având 15 facultăţi cu 100 de specializări; centre universitare în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung Muscel; cadre didactice de excepţie; condiţii moderne de studiu.

Universitatea Spiru Haret şi-a dezvoltat şi consolidat, an de an, baza material proprie, astfel încât, în prezent, dispune de 45 de imobile, cu o suprafaţă de cca. 150.000 m2, pentru desfăşurarea, în condiţii optime, a procesului de învăţământ, a activităţii de cercetare ştiinţifică, cultural-educative şi sportive. Cele 110 amfiteatre şi săli de curs, 496 săli de seminar, peste 130 laboratoare cu peste 6000 de calculatoare conectate la Internet, Institutul Central de Cercetare Ştiinţifică şi Centrele de cercetare, dotate cu mobilier, aparatură, echipamente, tehnică şi tehnologie de ultimă oră, oferă cele mai bune condiţii pentru învăţământ şi cercetare moderne.

Statut Universitate
privat
Acreditare Universitate
autorizat
Grad de încredere
Informații de acreditare și contact pentru Universitatea "Spiru Haret" din Bucureşti - extensia Râmnicu Vâlcea
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Abonare email footer