Programe din România în domeniul
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (vezi toate domeniile)
Programe de Licență din domeniul Ingineria produselor alimentare
Tehnologia prelucrării produselor agricole – ID
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământID - la distanță
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Maşini şi instalaţii pentru agricultură şi industrie alimentară
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Food safety and biosecurity
Program de Licență
Durata studiilor1.5 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareEngleza
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologie si control în alimentatie publica
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare (ID)
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământID - la distanță
Limba de predareRomana
Protecția consumatorului și a mediului
Program de Licență
Durata studiilor3 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologia prelucrării produselor agricole – ID
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământID - la distanță
Limba de predareRomana
Tehnologia prelucrării produselor agricole
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Protecția consumatorului și a mediului
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Protecţia consumatorului şi a mediului
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare (la Cahul)
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareMaghiara
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologia prelucrării produselor agricole
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul și expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologia prelucrării produselor agricole
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Extracte şi aditivi naturali alimentari
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Protecția consumatorului și a mediului
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Managementul procesării moderne a alimentelor
Program de Licență
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria Produselor Alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul și expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Protecţia consumatorului şi a mediului
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologia prelucrării produselor agricole
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Protecţia consumatorului şi a mediului
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria Produselor Alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Pescuit şi Industrializarea Peştelui
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul și expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologia prelucrării produselor agricole
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria Produselor Alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologia prelucrării produselor agricole
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul și expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul și expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologia prelucrarii produselor agricole
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor alimentare
Program de Licență
Durata studiilor4 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Programe de Master din domeniul Ingineria produselor alimentare
Tehnici moderne de gastrotehnie și de catering(T.M.G.C.)
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Sisteme de procesare şi controlul calităţii produselor alimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Siguranţa alimentară şi protecţia consumatorului
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Managementul calităţii alimentelor (în limba engleză)
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareEngleza
Inspecție, expertiză și legislație în siguranța alimentelor, protecția consumatorului și protecția mediului
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Sisteme avansate de procesare şi controlul calităţii produselor agroalimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Siguranţă alimentara şi protecţia consumatorului
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Eco-biotehnologii agricole și alimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Management în ospitalitate și eco-agroturism
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Gastronomie, nutriție și dietetică alimentară
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Gastronomy, nutrition and dietetics
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Food quality management
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Siguranță alimentară și protecția consumatorului
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Sisteme de procesare și controlul calității alimentelor
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Siguranţa alimentelor şi protecţia consumatorului
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Siguranta si Biosecuritatea Produselor Agroalimentare (S.B.P.A.)
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologii Avansate de Procesare a Materiilor Prime Agricole (T.A.P.)
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Aliment – Nutriție umană
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Sisteme de Procesare Ecologică Multifuncţională Integrată a Principiilor Bioactive Naturale (S.P.E.)
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Asigurarea calităţii şi siguranţei alimentelor
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul și expertiza alimentelor ecologice, Halal și Kosher
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Expertiza produselor agroalimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologii speciale în industria alimentară
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Biosecuritatea produselor alimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Managementul calităţii produselor alimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi expertiza produselor textile
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Expertiză pe Filiera Produselor Alimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul, Expertizarea şi Siguranţa Alimentelor
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul, Expertizarea şi Siguranţa Alimentelor
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Management în Agroturism şi Calitatea Produselor Agroalimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Tehnologii avansate în industria alimentară
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Sisteme de Procesare şi Controlul Calităţii Produselor Agroalimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Siguranță și securitate agroalimentară
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Factori de mediu în siguranța alimentară și sănătate publică
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Controlul şi Procesarea Alimentelor
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Ingineria și Managementul Procesării și Păstrării Produselor Agroalimentare
Program de Master
Durata studiilor2 ani
Forma de învățământIF - cu frecvență
Limba de predareRomana
Vezi și alte domenii de studiu în România
- Administrarea afacerilor
- Agronomie
- Arhitectură
- Arhitectură navală
- Arte vizuale
- Asistenţă socială
- Biochimie
- Biologie
- Biotehnologii
- Calculatoare și tehnologia informației
- Chimie
- Cibernetică
- Cibernetică și statistică
- Cinematografie şi media
- Contabilitate
- Drept
- Economie
- Economie şi afaceri internaţionale
- Educaţie fizică şi sport
- Farmacie
- Filologie
- Filosofie
- Finanţe
- Fizică
- Geografie
- Geologie
- Horticultură
- Informatică
- Informatică economică
- informaţii și ordine publică
- Informații și securitate națională
- Ingineria autovehiculelor
- Ingineria instalaţiilor
- Ingineria materialelor
- Ingineria mediului
- Ingineria produselor alimentare
- Ingineria sistemelor și inginerie mecanică
- Ingineria transporturilor
- Inginerie aerospațială
- Inginerie chimică
- Inginerie civilă
- Inginerie civilă și instalații
- Inginerie de armament
- Inginerie electrică
- Inginerie electronică
- Inginerie energetică
- Inginerie forestieră
- Inginerie genistică
- Inginerie geodezică
- Inginerie geologică
- Inginerie industrială
- Inginerie marină şi navigaţie
- Inginerie și management
- Inginerie şi management în agricultură și dezvoltare rurală
- Istorie
- Kinetoterapie
- Limbă şi literatură
- Limbi moderne aplicate
- Management
- Marketing
- Matematică
- Mecatronică și robotică
- Medicină
- Medicină dentară
- Medicină veterinară
- Mine
- Muzică
- Ordine publică și siguranță națională
- petrol şi gaze
- Psihologie
- rachete şi muniţii
- Relații internaționale și studii europene
- Sănătate
- Silvicultură
- Sociologie
- statistică și informatică economică
- Ştiinţa mediului
- Știința sportului și educației fizice
- Ştiinţe administrative
- Ştiinţe ale comunicării
- Științe ale educației
- Științe inginerești aplicate
- Ştiinţe militare
- Ştiinţe politice
- Studii culturale
- Studiul patrimoniului
- Teatru şi artele spectacolului
- telecomunicații și tehnologii informaționale
- Teologie
- Urbanism
- Zootehnie