Management contabil, audit şi expertiză contabilă
in cadrul Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
Oportunitatea acestui program masteral rezultă din cerința tot mai mare de specialişti în domeniile contabilităţii, auditului financiar, auditului intern, și expertizei contabile. În acest sens, obiectivul general al programului este formarea de specialişti contabili și auditori capabili să ia decizii economice optime în cadrul entităţilor economice. Obiectivele specifice programului sunt: – oferirea de cunoştinţe profunde, multilaterale, relevante şi specifice referitoare la evidenţa tranzacţiilor economice, a controlului managerial exercitat asupra acestora, la controlul terţilor părţi asupra corectitudinii informaţiilor oferite de agenţii economici prin declaraţiile contabile cu caracter public; – orientarea masteranzilor spre surse de informaţii interne şi internaţionale în domenii specifice, pentru documentare, studiu şi cercetare; – perfecţionarea şi eficientizarea abilităţilor şi deprinderilor necesare desfăşurării unei activităţi de contabilitate în societăţile comerciale nefinanciare, financiar-bancare, al asigurărilor, finanţelor publice centrale şi locale; – folosirea simulărilor, a sistemelor informatice şi a altor metode moderne orientate spre dezvoltarea deprinderilor practice, spre fundamentarea deciziilor, spre aprofundarea modului de conducere, organizare şi funcţionare a entităţilor economice, din sistemului financiar-bancar, de asigurare şi al finanţelor publice, spre înţelegerea importanţei asigurării şi controlului informaţiilor ce stau la baza deciziilor de conducere.
Științe Economice
Contabilitate
Contabilitate şi informatică de gestiune
Master
Romana
Acreditat
2 ani
IF - cu frecvență
Cursuri pe care le vei parcurge
- Control si audit intern
- Contabilitate creativa
- Doctrina si expertiza contabila
- Standarde de contabilitate pentru sectorul public
- Drept fiscal
- Metodologia cercetarii stiintifice
- Contabilitate internationala
- Comunicare interculturala in afaceri
- Managementul guvernarii corporative
- Regimul juridic al afacerilor
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Bucuresti
- Finante si BanciFacultatea de Ştiinţe Economice
- Tehnici actuariale
- Economia şi conducerea organizaţiilor educaţionaleFacultatea de Economie Teoretică şi Aplicată
- Statistică
- Finanțe, bănci, asigurăriFacultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar – Bancare Interne şi Internaţionale
- Informatică economică (ID)
- Contabilitate şi informatică de gestiuneFacultatea de Finanţe şi Contabilitate
- Contabilitate și informatică de gestiuneFacultatea de Ştiințe Juridice
- Contabilitate şi informatică de gestiuneFacultatea de Ştiinţe Economice
Facultatea de Ştiinţe Economice
Facultatea de Ştiințe Economice reprezintă o structură didactico-științifică și administrativă a Universității „1 Decembrie 1918” Albă Iulia, având rolul de a coordona procesul de învățământ și cercetare la specializări din cadrul aceluiași profil sau profile conexe. În cadrul facultății își desfășoară activitatea, ca unitate de bază a facultății, cu caracter eminamente didactico-științific, Departamentul de științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Facultatea de științe Economice este una dintre cele mai tinere facultăți din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” Albă Iulia, funcționând sub această titulatură începând cu anul 2014.
Informatii despre Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti
Înfiinţată în 1990 ca institutie de învăţământ superior particulară, Universitatea „Nicolae Titulescu” din Bucureşti a fost acreditată prin Legea nr. 241 din 23 aprilie 2002.
Începand cu anul universitar 1999-2000 a fost dat in functiune noul sediu al universitatii din Bulevardul Vacaresti (statia de metrou Timpuri Noi); conceput ca un campus universitar de standard occidental.
Universitatea are in structura sa trei facultati: Facultatea de Drept, Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Ştiinţe Sociale şi Administrative.
Universitatea respecta valorile democratiei si ale statului de drept si actioneaza pentru promovarea lor in societatea romaneasca. Este apolitica si nu permite orientarea procesului de invatamant catre nici una din doctrinele si practicile ideologice.