Ingineria produselor alimentare
in cadrul Universitatea "BIOTERRA" din București, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
Disciplinele studiate pe parcursul anilor asigură studenților cunoștințele necesare conducerii unor procese de producție din industria alimentară și trecerea la fabricații complexe, într-o dinamică diversificare, impunând tehnici de control și urmărirea producției, fundamentate științific, astfel încât viitori absolvenți vor putea conduce societăți comerciale de producție a produselor alimentare, asigurând obținerea unor produse alimentare de calitate corespunzatore normelor UE.
Științe Agricole
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare
Licență
Romana
Acreditat
4 ani
IF - cu frecvență
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Agricole, în Bucuresti
- Aplicații moderne ale biotehnologiilor în agriculturăFacultatea de Biotehnologii
- Științe horticole ecologiceFacultatea de Horticultură
- AgribusinessFacultatea de Management
- Tehnologii integrate de obținere și valorificare a produselor horticoleFacultatea de Horticultură
- Biotehnologii pentru industria alimentarăFacultatea de Biotehnologii
- Management în agroturism şi alimentaţie publică (IFR)Facultatea de Management
- Ingineria și managementul afacerilor agricoleFacultatea de Management
- Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturismFacultatea de Management Agroturistic din Focşani
- Biotechnology and entrepreneurshipFacultatea de Biotehnologii
Facultatea de Ingineria Produselor Alimentare
Facultatea de Inginerie a Produselor Alimentare ( I.P.A.) funcționează din anul 1997, fiind acreditata în 2005 și are durată de studii de 4 ani, curs de zi cu 240 de credite, conform Acordului Bologna.
Informatii despre Universitatea "BIOTERRA" din București
UNIVERSITATEA BIOTERRA este prima si singura universitate cu specializari "unicat" in domeniile managementului agroturistic, politiei fitosanitare si zooveterinare, care ulterior au fost preluate si de universitati de stat, unde se afla in stadiul de autorizare provizorie.
Toate realizarile in plan didactic si stiintific au la baza o abordare reala si dinamica a necesarului de resurse umane cu pregatire superioara in domeniul vast al alternativelor necesare proceselor agro-alimentare, controlului si legislatiei din domeniile de competenta.