Economia comerţului, turismului şi serviciilor
in cadrul Universitatea "Titu Maiorescu" din Bucureşti, din Bucuresti, Muntenia
Despre program
Misiunea programuluiEconomia comerţului, turismului şi serviciilor este de a forma specialişti în economie, cu o temeinică pregătire profesională, capabili de a se integra foarte repede şi de a răspunde exigenţelor locurilor de muncă unde se vor angaja pe piaţa internă şi internaţională, de a dezvolta studenţilor atitudini de creativitate şi competitivitate, în concordanţă cu cerinţele societăţii bazate pe cunoaştere.
Științe Economice
Administrarea afacerilor
turismului şi serviciilor
Licență
Romana
Autorizat
3 ani
IF - cu frecvență
Intra in familia Educativa
--- lei
--- lei
---
---
---
---
---
---
Alte programe din domeniul
Științe Economice, în Bucuresti
- Managementul strategic al organizațieiFacultatea de Ştiințe Juridice
- Managementul investițiilorFacultatea de Ştiinţe Economice
- Economie şi afaceri internaţionale (în limba engleză)Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale
- MANAGEMENTFacultatea de Ştiinţe Economice
- Cercetări avansate în finanţe
- Administrarea afacerilor (în limba engleză)Departamentul Administrarea Afacerilor
- Informatică economică (ID)
- Finanţe şi bănciFacultatea de Ştiinţe Economice
- Gestiune și audit financiar
Facultatea de Drept şi Ştiinţe Economice – Târgu Jiu
Facultatea de Drept și Științe Economice din Tg. Jiu pregăteşte specialişti în drept şi științe economice care pot ocupa o gamă largă de locuri de munca: avocaţi, notari, consilieri de întreprinderi, funcţionari publici, magistrați, economiști, cadre didactice și cercetători ştiinţifici. Studiile se finalizează cu diploma de licenţă, recunoscută atât de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cât şi în străinatate. Diploma le permite absolvenţilor accesul la cursurile postuniversitare (masterat) atât în cadrul Universităţii noastre, cât şi în cadrul altor universităţi din ţară şi din străinatate. Facultatea de Drept și Ştiinţe Economice îşi asumă misiunea de a promova la nivel de excelenţă dezvoltarea de competenţe culturale, educaţionale şi de specialitate, bazate pe cunoaştere inovatoare, învăţare permanentă şi interculturalitate. Realitatea a dovedit că specializările Facultăţii de Drept și Ştiinţe Economice sunt imperios necesare ţinând cont de faptul că relansarea economicã românească şi integrarea României în Uniunea Europeană necesită specialiști în drept și științe economice pregătiţi la cerinţele actuale ale pieţei muncii, capabili să presteze lucrări de calitate în domeniile amintite.
Informatii despre Universitatea "Titu Maiorescu" din Bucureşti
Universitatea TITU MAIORESCU are în structura sa 9 facultăţi: Psihologie, Drept (la Bucureşti şi Tg. Jiu), Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Ştiinţe Sociale, Politice și Umaniste, Ştiinţe Economice (la Bucureşti şi Tg. Jiu) şi Informatică.
În Universitatea TITU MAIORESCU se regăsesc toate tipurile de învăţământ superior: de licenţă, de master şi – în cadrul facultăţilor de Medicină Dentară și Drept – de doctorat. Programele de studiu,desfăşurate în forma de învăţământ cu frecvenţă (IF) şi în forma de învăţământ la distanţă (ID) sunt variate şi într-o continuă diversificare, astfel alese încât să răspundă cât mai bine solicitărilor pieţei forţei de muncă. În prezent, în Universitate se derulează 19 programe de studii universitare de licenţă, 25 programe de studii universitare de master, iar la nivelul celor două şcoli doctorale activitatea didactică şi ştiinţifică este organizată pe 12 domenii științifice.
Cadrele didactice au înaltă pregătire profesională, sunt personalităţi proeminente ale ştiinţei, ale vieţii publice româneşti, membri ai unor prestigioase asociaţii de specialitate din ţară şi din străinătate, membri ai Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România şi membri ai Academiei Române.
Implicată în lupta pentru excelenţă, în triunghiul cunoaşterii, educaţie-cercetare-inovare, Universitatea acordă o atenţie deosebită cercetării ştiinţifice şi pune accent pe cercetarea exploratorie şi de frontieră prin interdisciplinaritate. La nivelul Universităţii există Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare, Inovare care, prin cele 9 centre de cercetare ştiinţifică interdisciplinară, desfăşoară o intensă activitate ştiinţifică.