Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice din Brăila

Universitatea "Constantin Brâncoveanu" din Piteşti

Braila

Descriere

Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice din Brăila a fost înfiinţată în anul 1991. Aceasta este acreditată prin Legea 242/23 aprilie 2002. Consecventă principiilor Universităţii Constantin Brâncoveanu din Piteşti, această facultate şi-a propus ca obiective strategice: crearea unei autentice şcoli superioare care să formeze specialişti cu o înaltă competenţă, capabili să acţioneze în condiţiile economiei moderne de piaţă în domeniul administraţiei publice printr-o specializare de sine-stătătoare, în condiţiile în care a funcţionat o direcţie de studiu în cadrul specializării de Management Marketing în Afacerile Economice care pregătea economişti ce aprofundau, în ultimii 2 ani, cunoştinţele în domeniul administraţiei şi instituţiilor publice.

Universitatea "Constantin Brâncoveanu" din Piteşti

Pitesti, Arges

Introducere

Universitatea funcţionează în trei campusuri universitare situate în oraşele Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Brăila şi are sediul central în municipiul Piteşti. În prezent, oferă programe de studiu în management şi business administration, marketing, economie, afaceri internaţionale, finanţe, contabilitate, drept, relaţii internaţionale şi studii europene, ştiinţe ale comunicării, ştiinţe administrative, asistenţă socială. Cursurile de masterat oferă specializare în domeniile management, marketing, contabilitate şi ştiinţele comunicării. 

Universitatea Constantin Brâncoveanu este membră a European Network For Business Studies and Languages (SPACE), alături de alte 91 de universităţi din 25 de ţări, precum şi a Asociaţiei Internaţionale a Universităţilor, organizaţie mondială cu sediul la Paris, ce reuneşte instituţii de învăţământ superior din Europa, America, Africa, Asia şi Australia.

Statut: Privat

Statut acreditare: Acreditată - Încredere Ridicată

Locuri în camin: 100

Programe licență

Informații de contact

Lista de comparație