Facultatea de Ştiinţe Economice

Universitatea "Bogdan Vodă" din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Descriere

Misiunea Facultăţii de Stiinţe Economice este aceea de a forma specialişti în domeniul economic, care să aibă un rol novator din ce în ce mai mare în comunitate şi în mediul de afaceri naţional şi internaţional. De asemenea, Facultatea de Stiinţe Economice îşi propuse să ofere educaţie de înaltă calitate, în scopul dezvoltării capacităţii intelectuale, a caracterului moral şi a cunoştinţelor de specialitate ale studenţilor, ca premise esenţiale ale formării de elite profesionale. Nu în ultimul rând, Facultatea de Stiinţe Economice dezvoltă o cercetare ştiinţifică de înalt nivel, în scopul răspândirii veritabilei culturi economice şi politice şi a spiritului antreprenorial, ca premise ale progresului economic şi social.

Universitatea "Bogdan Vodă" din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Cluj

Introducere

Situată în inima Transilvaniei, într-un oras cu vechi tradiţii universitare, Universitatea "Bogdan-Vodă" din Cluj-Napoca reprezintă o opţiune solidă pentru toţi cei care doresc să-şi continue studiile într-o universitate dinamică, cu un trend ascendent, profund racordată la noile standarde de calitate ale învăţământului superior, fiind o universitate de interes regional ce tinde spre un spectru mai larg.

Universitatea "Bogdan-Vodă" a fost fondată în anul 1992 ca instituţie particulară de învăţământ superior, fiind acreditată instituţional în anul 2005.

Statut: Privat

Statut acreditare: Acreditată - Încredere

Informații de contact

Lista de comparație